, mäklare på Erik Olsson. Område Guldheden.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Monika Tanko Lagerlöf:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Monika
Tanko Lagerlöf

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Fokusområde:
Guldheden
Med fullt fokus i varje affär

Under min karriär som fastighetsmäklare har jag förmedlat otaliga bostäder, både i mitt fokusområde Guldheden och i övriga delar av Göteborg. Varje affär är unik och i varje affär ger jag hundra procent för att göra mina kunder nöjda. Jag är driven och lägger full fokus och energi i allt jag tar mig an.

Tack vare att jag har mäklat sedan 2013 har jag inte bara skaffat mig en stark lokalkännedom, utan även en stor kärlek till mitt område och uppskattning till kunderna jag får hjälpa där. Genom att vara inlyssnande, transparent och målinriktad under hela processen är mitt mål att ge dig en professionell och personlig upplevelse av din bostadsaffär.

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (298 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Monika är kunnig, närvarande och missar inte en endaste detalj. Hon säger vad hon tycker och är både transparant och trevlig genom hela processen. Då hon har koll på vad som händer ... i området ser hon till att man får ut det mesta möjliga av sin försäljning. Den bästa mäklare man kan tänka sig."

"Först och främst, Monika är bäst när det gäller Guldheden. Hon har stenkoll på föreningen, området, och vad potentiella köpare söker efter. Hon har ett stort kontaktnät för att kunna ... matcha en med rätt köpare. Monika är extremt effektiv och tydlig i kommunikationen, samtidigt lyhörd när vi velade lite med stylist och fotografering. Det var en tydlig plan från start till mål som utfördes precis så som utstakats från första mötet. Man känner sig helt enkelt trygg när försäljningen är i Monikas händer! Även i en sådan osäker marknad som råder."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen