, mäklare på Erik Olsson. Område Nyköping.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Nellie Sundblad:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Nellie
Sundblad

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Nyköping
Om mig

Valet av mäklare kan vara svårt men att välja mig är lätt. Det är tack vare min höga servicenivå, målmedvetenhet och närvaro som jag har nöjda kunder.

I dagens marknad 2024 går det inte att endast publicera en bostadsannons för att få din bostad såld. Därför arbetar jag som mäklare proaktiv, har en god dialog med spekulanter och är uppmärksam på detaljerna.

När jag fick min registrering som fastighetsmäklare så var det i en lågkonjunktur där marknaden hade stagnerat därav har jag inte upplevt mäklarens glansdagar där bostäderna sålde sig själva och buden rullade in. Det har gett mig en grund att i varje affär jobba hårt, ha goda kontakter men viktigast av allt-
Förhandla, förhandla, förhandla.

Utöver försäljning är jag intresserad av inredning och konst vilket jag har lång erfarenhet av. Jag hjälper gärna dig med extra tips för att höja ditt värde på din bostad och för att maximera just ditt slutpris, små medel kan göra underverk!

Med tanke på att marknaden är tuff så måste vi anpassa försäljningen därefter. Nyckeln till en lyckad bostadsaffär sitter i valet av mäklare.
Så välj mig!

rating_star_icon
4,8/5 i betyg (19 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Nellie har varit så lyhörd och väldigt engagerad under hela resan. Jag är så glad att just hon blev min mäklare. Jag har känt mig trygg hela vägen och hon var närvarande under hela ... försäljningsperioden."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen