Oscar Edström, mäklare på Erik Olsson. Område Torslanda.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Oscar Edström:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Oscar
Edström

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Torslanda
Förtroendeingivande, professionell och engagerad

Jag trivs fantastiskt bra i min livsstil som fastighetsmäklare, vilket jag har gjort sedan dag ett då jag inledde min karriär för drygt sju år sedan. Född och uppvuxen i Dalarna, men bor sedan 2014 i Göteborg där jag trivs hur bra som helst. Jag kan dessa gator innan och utan och som den tävlingsmänniska jag är går jag aldrig in i någonting halvhjärtat, utan tvärtom ger jag alltid absolut maximalt av mig själv, i varje affär.

Av mina kunder beskrivs jag ofta som lyhörd, förtroendeingivande, flexibel, professionell och väldigt engagerad. En stor drivkraft jag har är att köpare och säljare ska vara så nöjda efter en väl genomförd försäljningsprocess, att de vill rekommendera mig vidare till sina vänner och familj.

Varmt välkomna att kontakta mig!

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (4 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Oscar är en kunnig och kompetent mäklare som kan Torslanda väldigt väl. Dessutom trevlig och lätt att få tag på när man behöver. Hela affären sköttes professionellt och mina förväntningar ... infriades enligt de diskussioner vi hade innan säljprocessen sattes igång. Jag rekommenderar Oscar som din blivande mäklare! /Ronny"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen