Oskar Olsson, mäklare på Erik Olsson. Område Lund.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Oskar Olsson:

Oskar
Olsson

Mäklare
Partner
Fokusområde:
Lund
Tillgänglig och kämparglöd


Att byta bostad är en av livets största affärer och Oskars uppgift är att göra det till en av ditt livs bästa. Oskar är mäklaren som med stort engagemang på ett kompetent sätt hjälper sina kunder genom att alltid vara påläst, närvarande och ständigt i framkant. Det medför att kunden känner sig trygg och delaktig före, under och efter bostadsaffären. Hans höga servicegrad, goda kunskaper och hängivenhet är bara några av de faktorer som gör Oskar till en mäklare som alltid levererar och presterar.
Är du intresserad av att bli en del av hans nätverk eller funderar du på hur han kan hjälpa dig bäst? Tveka då inte att höra av dig till Oskar.

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (135 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Jag valde mellan flera olika mäklare innan jag bestämde mig för att lita på Oskar. Till slut valde jag Oskar eftersom jag kunde se att han presterat bäst slutpriser på liknande objekt ... i mitt område. Jag är mycket nöjd med mitt val av mäklare. Oskar har funnits tillgänglig i princip dygnet runt, sju dagar i veckan. Jag är även mer än nöjd med det slutpris som han levererat. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen