Patrick Haataja, mäklare på Erik Olsson. Område Järvastaden.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Patrick Haataja:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Patrick
Haataja

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Fokusområde:
Järvastaden
Om mig

Strävan efter att imponera och fokus på nöjda och återkommande kunder

Jag är övertygad om att nyckeln till en riktigt lyckad bostadsaffär är att anlita en mäklare med ett stort engagemang, en enorm envishet och har ett ständigt fokus på dina behov – detta är självklara egenskaper hos mig. Jag brinner för mitt yrke och presterar alltid mitt yttersta i varje affär med hjälp av mitt enorma engagemang, höga tillgänglighet och hög grad av service för att du som kund ska känna dig trygg under hela processen. Med en tidigare bakgrund som elitidrottare och min extrema vinnarskalle ligger det naturligt för mig att alltid vilja överträffa mina kunders förväntningar!

Att byta bostad är den största affär man gör. Min uppgift är att även göra den till ditt livs bästa!

Med 15 års erfarenhet av yrket och med en lång rad av framgångsrika försäljningar samt nöjda kunder i bagaget, kan jag allt om hur vi förbereder och genomför din försäljning på bästa möjliga sätt.

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (71 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Vi är supernöjda med Patrick. En eloge för hans professionalism, engagemang, lyhördhet, empati, expertis och allmänt fin uppfostran. Det var ett nöje att samarbeta med Patrick. Han ... får våra varmaste rekommendationer. "

"Patrick har varit kanon hela vägen, trevlig att ha att göra med och väldigt förtroendeingivande. När det väl kom till avslut visade han prov på sin erfarenhet och tog affären i hamn ... i en väldigt svår marknad. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen