Paulo Orantes, mäklare på Erik Olsson. Område Burlöv.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Paulo Orantes:

Paulo
Orantes

Etablerings- & Utvecklingschef
Fokusområde:
Burlöv
Ärlig, tillgänglig och engagerad

Att byta bostad är en av livets största affärer, och med noggrannhet, tillgänglighet och engagemang blir det min uppgift att göra det till ditt livs bästa affär. Jag är fullt övertygad om att nyckeln till en lyckad bostadsaffär, är att jag i egenskap av er mäklare, verkligen lyssnar på alla parters behov och önskemål och utifrån detta syr ihop affären!

Så vad är det som utmärker mig från andra mäklare? Jag skapar en trygghet genom att leda alla parter genom processen, jag lämnar inga frågor obesvarade och ingenting åt slumpen. Jag arbetar utefter att ständigt överträffa mina kunders förväntningar genom att alltid prestera på topp och erbjuda en hög service- och kunskapsnivå, och med hjälp av marknadens absolut bästa mäklartjänst, lovar jag att leverera detta.

Man brukar säga att välja mäklare är A och O, jag hade sagt att det enbart är E och O.

Så tveka inte att kontakta mig för en försäljningsstrategi som ger dig bäst betalt!

rating_star_icon
4,8/5 i betyg (29 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Overall väldigt bra upplevelse! Paulo har en säljteknik som särskiljer sig och ett affärsmannamässigt sätt att leverera. Han är trevlig, lyhörd, lätt att diskutera med och hans erfarenhet ... i marknaden medför att han vet när det går att sätta press, och när det är läge att ta ett steg tillbaka. Rekommenderar varmt! Paulo ger ett mycket positivt intryck, kommunikativ, engagerad och glad."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen