, mäklare på Erik Olsson. Område Trelleborg.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Pebbles Jönsson:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Pebbles
Jönsson

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Trelleborg
Ambitiös, noggrann och serviceinriktad

Att arbeta som fastighetsmäklare ser jag inte bara som ett jobb utan som en livsstil. Oavsett vad jag tar mig an gör jag det helhjärtat och lämnar inget åt slumpen, även så i min roll som mäklare. Jag är en ambitiös person med högt ställda mål som jag når genom att ständigt vara påläst, arbeta hårt, ha ett personligt engagemang samt ha god lokalkännedom om Trelleborg.

Jag tror på långsiktiga relationer med mina kunder och har som målsättning att alltid ha både nöjda köpare och säljare vid en avslutad affär som vill rekommendera mig vidare till familj, vänner, bekanta och grannar. Jag ser fram emot att hjälpa just er med en trygg och lyckad försäljning.

Välkomna att kontakta mig vid frågor, funderingar, när du vill få din bostad värderad eller vid en eventuell försäljning så berättar jag gärna mer om hur vi tillsammans ska lyckas för att få bäst betalt!

rating_star_icon
4,6/5 i betyg (17 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Vi var i november och såg ett hus som Pebbles var mäklare . Från första träffen med Pebbles vi var imponerande med hennes professionalitet och vi bästämde att vi ska ge för uppdrag ... att sälja vår lägenhet. jVi är jätte nöjda med mäklare från början till slut. Hon har bra idéer bra kompetens bra sammarbeta bra kontakt. Vi har träffat flera mäklare i Trelleborg Kommun men som Peblles fins inte . "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen