Pernilla Briheim, mäklare på Erik Olsson. Område Nyköping/Oxelösund.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Pernilla Briheim:

Pernilla
Briheim

Reg. Fastighetsmäklare \ Partner
Fokusområde:
Nyköping/Oxelösund
Driven, engagerad och kunden i fokus

Hej! Vad roligt att du tittar in på just min sida.
För mig innebär varje uppdrag ett nytt tillfälle att erbjuda mina kunder den bästa mäklartjänsten och det behandlar jag med största omtänksamhet och noggrannhet. Mina styrkor som mäklare är att jag har ett stort driv, är engagerad, serviceinriktad och gör mitt yttersta för att du som säljare ska få så bra betalt som möjligt och att alla parter ska känna sig trygga genom hela affären. Mina år som fastighetsmäklare har gett mig mycket erfarenheter och kunskap. Jag drivs av att hjälpa dig som kund och ge det lilla extra.
Jag vill vara ditt självklara val av fastighetsmäklare när du ska sälja eller köpa bostad och ser framemot att hjälpa dig med din försäljning!
Välkommen att kontakta mig för en kostnadsfri värdering av din bostad eller för att gå igenom dina önskemål inför en kommande försäljning!

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (68 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Svårsåld med en svår marknad, men Pernilla gjorde allt hon kunde, även om jag inte var nöjd med priset så hade Pernilla informerat att det hade förmodligen inte gått att sälja på mitt ... original pris, men hon gjorde trots der gjorde hon så bra hon kunde och jag var nöjd och imponerad med hennes engagemang och prestanda. Top betyg! Mvh Björn"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen