Pradeep Buch, mäklare på Erik Olsson. Område Centrala Hisingen, Hilldedal.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Pradeep Buch:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Pradeep
Buch

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Centrala Hisingen, Hilldedal
Driven, positiv och flexibel

Hej!

Mitt namn är Pradeep Buch och jag är registrerad fastighetsmäklare. För mig var det ett självklart val att bli mäklare, jag finner det givande att träffa nya människor och vill vara en del av bostadsaffären som är en av de största affärerna vi människor gör under livet. Genom min uppdragsutbildning som jag påbörjade för några år sedan fick jag goda kunskaper om mäklaryrket genom mycket praktik som kombinerades med mina studier.

Jag brinner för att hjälpa människor och service är något som ligger mig nära till hands. Jag träffar flera kunder varje vecka och tycker varje möte är unikt, roligt och väldigt givande. Mitt mål som mäklare är att du som säljare ska bli nöjd och kommer inte sluta arbeta förrän så är fallet. För att uppnå hög kundnöjdhet är jag väldigt noggrann och ser alltid till att göra det lilla extra för mina kunder.

Tack vare att jag är uppvuxen i Göteborg vet jag det lilla extra om staden, allt från var de bästa caféerna ligger till hur kollektivtrafiken fungerar utanför just din bostad.

För att nå bästa resultat vid en affär lägger jag stor vikt vid både säljarens och köparens önskemål och kombinerar dessa med min egen kunskap och erfarenhet. För mig är det viktigt att samtliga parter är nöjda när kontrakt skrivs.

Jag hoppas att jag får en chans att hjälpa just dig med din största affär. Tveka inte att höra av er om ni har frågor eller vill ha hjälp med er bostadsaffär.

rating_star_icon
4,7/5 i betyg (35 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Trevligt och positivt bemötande i alla lägen och tydlig med informationen. Korrekt och saklig."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen