Puya Dastaviz, mäklare på Erik Olsson. Område Gunnesbo, Papegojelyckan.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Puya Dastaviz:

Fokusområde:
Gunnesbo, Papegojelyckan
Om mig

Med en lång lista på rekordförsäljningar låter jag värdegrunden för mitt arbetssätt tala för sig själv - engagemang, drivkraft och hög ambition. Att arbeta resultatinriktat och strategiskt är en självklarhet för mig och inte minst med passion för samtliga uppdrag. Jag är stolt över att kunna erbjuda mina kunder marknadens bästa mäklartjänst med fokus på kvalitet och få skapa mervärde för alla mina kunder. Jag arbetar väldigt nära med mina kunder och låter alltid min rådgivning stå i fokus, oavsett vilket steg av sälj- eller köpprocessen kunden befinner sig i.

Förutom ett stort intresse för branschen har jag även en välfylld portfölj av intressanta objekt och stor variation av uppdrag. Med kunskap och erfarenhet av uppdrag såväl utomlands som på hemmaplan är jag övertygad om att jag kommer kunna hjälpa dig att nå de önskemål du har i din nästa bostadsaffär. Tveka inte att höra av dig till mig så bokar vi in ett möte.

rating_star_icon
4,8/5 i betyg (87 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Kanonbra! Vi är så tacksamma för Puyas arbete! Han kämpade på och lyckades få ett slutpris långt över vår förväntan. Vi är så nöjda och kan varmt rekommendera honom. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen