Rasmus Israelsson, mäklare på Erik Olsson. Område Sundsvall Timrå.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Rasmus Israelsson:

Rasmus
Israelsson

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Fokusområde:
Sundsvall Timrå
Om mig

Ambitiös, balanserad och beredd att gå dom där extra milen som gör att du får bättre betalt än grannen.Mitt namn är Rasmus Israelsson och jag är otroligt stolt över att vara en del av Erik Olsson. Vi särskiljer oss genom nytänkande och modern digital marknadsföring. Min ambitionsnivå är extremt hög för att nå bästa möjliga resultat för just din bostadsaffär.

Jag är född i Borås, men uppvuxen i Sundsvall. Jag vågar därför påstå att jag är välorienterad i Sundsvalls bostadsområden med omnejd. Mitt hårda jobb har avlönat sig genom många försäljningar samt fina rekommendationer, vilket ledde till utmärkelsen Västernorrlands mest rekommenderade mäklare i slutet av 2021. Mitt intresse för branschen är stort, vilket är en av anledningarna till mitt fina resultat. Jag är ambitiös och hungrig, och beredd att gå dom där extra milen som gör att du får bättre betalt än grannen. Jag kommer finnas lättillgänglig för dig under hela försäljningsprocessen och har ett balanserat tillvägagångssätt samt en lugn och balanserad personlighet vilket jag ser som en fördel!

Jag brinner för att hjälpa dig vid en av ditt livs största affärer. Tveka inte att kontakta mig för mer information kring hur vi tillsammans kan göra din bostadsaffär till en succé!

-Västernorrlands mest rekommenderade mäklare Q4 2021
- Top 3 mest säljande mäklaren i Sundsvalls kommun Q3 & Q4 2021

Mina försäljningar

Tillbaka till toppen