Robert Boström, mäklare på Erik Olsson. Område Skåre, Skåreberget och Stodene.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Robert Boström:

Robert
Boström

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Fokusområde:
Skåre, Skåreberget och Stodene
Hög servicenivå, noggrann och målmedveten

Tack vare åtta års erfarenhet inom mäklaryrket kan jag erbjuda er god kunskap. Mitt mål är att alltid maximera slutpriset i ditt område och att du ska vara nöjd med vårt samarbete.

Jag håller alltid en hög servicenivå mot både säljare, köpare, spekulanter och budgivare. Min kunskap och sociala kompetens är en bidragande faktor till att kunder känner sig trygga att köpa bostad genom mig och på så vis kan jag presentera ett högt slutpris. Som säljare ska ni känna att vi jobbar som ett team genom hela försäljningsprocessen och att ni kan kontakta mig när som helst.

Det mest stimulerande i mitt arbete är det dagliga mötet med kunderna, och drivkraften är att finna lösningar som tillfredsställer allas behov. Därför arbetar jag på Erik Olsson Fastighetsförmedling, där vi erbjuder en genomtänkt, kvalitativ mäklartjänst med högt ställda mål och ständigt utvecklar oss själva för att kunna erbjuda marknadens bästa mäklartjänst.

Välkommen att höra av dig för ett möte!

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (77 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Andra gången jag anlitade Robert som mäklare och jag är lika nöjd denna gång som tidigare! En trixig marknad bjöd på olika utmaningar men Robert skötte det hela utmärkt. Han tog sig ... verkligen tid, gjorde sitt yttersta och visade på stort engagemang för både mig som säljare och för köparna. Rekommenderas varmt. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen