Roland Jiremo, mäklare på Erik Olsson. Område Kålltorp.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Roland Jiremo:

Roland
Jiremo

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Fokusområde:
Kålltorp
Erfarenhet och noggrannhet!


Jag har arbetat med försäljning i hela mitt liv. 2009 började jag på Erik Olsson Fastighetsförmedling och har sedan dess fokuserat på östra centrum. Nu har nyfikenheten och den höga ambitionen från när jag började förmedla bostäder kompletterats med gedigen kunskap och stark lokalkännedom. Anledningarna till att just östra centrum blev min specialitet är många. Det kan låta som en klyscha, men kombinationen av stad och natur gör det till en mycket uppskattad stadsdel, där köpare och säljare ofta bara flyttar några gator bort. Hör av dig, så berättar jag mer om området!

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (120 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Roland känns uppriktigt ärlig och genuin, det i kombination med grymt bra lokalkännedom och stort engagemang gör honom till nummer 1!"

"Roland var mycket lätt att kommunicera med. För oss, som aldrig tidigare sålt någon lägenhet, var det skönt att det var högt till tak för ”dumma frågor”. Han var tydlig och rak i sin ... kommunikation och fick oss att känna delaktighet från första mötet! Att han dessutom har mycket god kännedom kring närområdet ökade tryggheten med att ha just honom som mäklare. Roland gav oss trygghet men också möjlighet att ha egna förväntningar och ta guidade beslut kring försäljningen vilket har gjort att han fick hela processen att kännas bra, trygg och tro det eller ej, rolig! "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen