Roland Jiremo, mäklare på Erik Olsson. Område Kålltorp.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Roland Jiremo:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Roland
Jiremo

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Fokusområde:
Kålltorp
Erfarenhet och noggrannhet!


Jag har arbetat med försäljning i hela mitt liv. 2009 började jag på Erik Olsson Fastighetsförmedling och har sedan dess fokuserat på östra centrum. Nu har nyfikenheten och den höga ambitionen från när jag började förmedla bostäder kompletterats med gedigen kunskap och stark lokalkännedom. Anledningarna till att just östra centrum blev min specialitet är många. Det kan låta som en klyscha, men kombinationen av stad och natur gör det till en mycket uppskattad stadsdel, där köpare och säljare ofta bara flyttar några gator bort. Hör av dig, så berättar jag mer om området!

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (132 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Roland känns uppriktigt ärlig och genuin, det i kombination med grymt bra lokalkännedom och stort engagemang gör honom till nummer 1!"

"Kan varmt rekommendera Roland som mäklare! Han är positivt, engagerad och väldigt lätt att kommunicera med. Det kändes tryggt att lägga vår försäljning i hans händer och han levererade ... ett resultat som vi var nöjda med. Det är svårt att hitta en mäklare som uppskattar och lyfter Kålltorp lika mycket som Roland gör, vilket är till stor fördel när man ska sälja i området. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen