Sadir Ali, mäklare på Erik Olsson. Område Kulladal.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Sadir Ali:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Sadir
Ali

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Kulladal
Kunskap och ambition!

För de flesta är en bostadsaffär den största affären i livet och genom mitt kundfokus och min professionella approach gör jag allt för att du ska bli så nöjd som möjligt med din affär.

Jag är född och uppvuxen i Malmö, vilket gör att jag har en god lokalkännedom och ett brett kontaktnät, vilket i sin tur är till stor fördel vid varje försäljning. Med en sjuårig bakgrund inom service- och försäljningsbranschen har jag lärt mig att vara lyhörd och tillmötesgående mot mina kunder och på så sätt anpassa mig efter kundens individuella behov och önskemål. För mig är det väldigt viktigt att båda säljare och köpare ska känna sig nöjda genom hela affärsprocessen.

Med ett brinnande engagemang för mitt yrke vill jag ge mina kunder en effektiv försäljningsprocess med ett tillfredställande slutpris.

Tveka inte att höra av dig så pratar vi mer!

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (43 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Vi anlitade Sadir Ali för att sälja vår bostad och jätte nöjda med hennes arbete och hennes engagemang! Det gick mycket bättre än vad vi förväntade oss, vi uppskattar att hon gjorde ... sitt allra bästa för att få vår bostad såld trots omständigheterna med försäljningar i dagens läge. Sadir är väldig lyhörd och ser till att både partnerna är nöjda. Stort tack för all hjälp. REKOMMENDERAS starkt! "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen