Sadir Ali, mäklare på Erik Olsson. Område Kulladal.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Sadir Ali:

Fokusområde:
Kulladal
Kunskap och ambition!

För de flesta är en bostadsaffär den största affären i livet och genom mitt kundfokus och min professionella approach gör jag allt för att du ska bli så nöjd som möjligt med din affär.

Jag är född och uppvuxen i Malmö, vilket gör att jag har en god lokalkännedom och ett brett kontaktnät, vilket i sin tur är till stor fördel vid varje försäljning. Med en sjuårig bakgrund inom service- och försäljningsbranschen har jag lärt mig att vara lyhörd och tillmötesgående mot mina kunder och på så sätt anpassa mig efter kundens individuella behov och önskemål. För mig är det väldigt viktigt att båda säljare och köpare ska känna sig nöjda genom hela affärsprocessen.

Med ett brinnande engagemang för mitt yrke vill jag ge mina kunder en effektiv försäljningsprocess med ett tillfredställande slutpris.

Tveka inte att höra av dig så pratar vi mer!

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (26 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Hon är jätte flexibelt, svarade närsomhelst. Förstår människor jätte bra och vet vad kunder vill har. Mäklare kunde läsa mina tankar, sålde lägenheten med rekord belopp i område för ... alla våningar, dock jag hade 3 våning. Hon kunde sälja mycket mer än jag skulle tro mig. Jag jätte nöjd och från och med idag vill sälja mina lägenheter bara via henne."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen