Sadir Ali, mäklare på Erik Olsson. Område Malmö Öster.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Sadir Ali:

Fokusområde:
Malmö Öster
KUNSKAP OCH AMBITION!

För de flesta är en bostadsaffär den största affären i livet och genom mitt kundfokus och professionella approach gör jag allt för att du ska bli så nöjd som möjligt med din affär.

Jag är född och uppvuxen i Malmö, vilket gör att jag har en god lokalkännedom och ett brett kontaktnät, vilket i sin tur är till stor fördel vid varje försäljning. Med en sjuårig bakgrund inom service- och försäljningsbranschen har jag lärt mig att vara lyhörd och tillmötesgående mot mina kunder och på så sätt anpassa mig efter kundens individuella behov och önskemål. För mig är det väldigt viktigt att båda säljare och köpare ska känna sig nöjda genom hela affärsprocessen.

Med ett brinnande engagemang för mitt yrke vill jag ge mina kunder en effektiv försäljningsprocess med ett tillfredställande slutpris.

Tveka inte att höra av dig så pratar vi mer!

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (11 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Jag hade min lgh ute till försäljning en gång på 40 dagar utan något lyckat resultat, tills Sadir tog över den och då såldes min lgh efter en vecka till ett bra pris. Sadir är lyhörd, ... trevlig, engagerad, målmedveten, professionell och väldigt driven. En komplett mäklare och jag rekommenderar henne starkt. Tack Sadir! Säljare på kollegiegatan 7B - 27:e juli 2020"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen