Sam Emami, mäklare på Erik Olsson. Område Centrala Göteborg, Majorna.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Sam Emami:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Sam
Emami

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Fokusområde:
Centrala Göteborg, Majorna
Driven, erfaren och tillgänglig

Jag drivs av rekord och ser varje enskild affär, oberoende av pris och storlek, som mitt viktigaste uppdrag. Tack vare lång erfarenhet av försäljning och kundbemötande har jag egenskaperna att åstadkomma det som efterfrågas och överträffa kundernas förväntningar.

Har du frågor eller funderingar angående din försäljning eller köp av bostad? Tveka inte att kontakta mig.

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (239 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"I vår process av att hitta mäklare träffade vi fem andra mäklare, innan vi träffade Sam. Alla mäklarna som vi träffade hade bra lokal kännedom och var erfarna, trevliga mäklare. Men ... vi märkte snabbt att Sam hade något extra som skilde han ut från dom andra. Han var inte bara duktig inom fastighetsbranschen, men han hade också ett sprudlande driv och energi bakom sig som hela tiden lyste igenom. När man ska välja mäklare är det mycket att tänka på. Utöver att vi fick bra kontakt med Sam märkte vi också att han var väldigt taggad på att sälja vår lägenhet. Vi kände med en gång att han skulle ge 100% för att få sålt den. Dessutom kände vi att han skulle vara den som gav oss bäst förtjänst i vår affär. Något som sen också visade sig stämma. Så för att förklara Sam med några ord: Väldigt trevlig, glad och tillmötesgående. Proffsig i allt utförande från styling och fotografering, till visningar och kontaktskrivande. Väldigt lyhörd och alltid tillgänglig. Men framför allt väldigt driven! Om du vill få sålt din lägenhet och göra en bra affär samtidigt som du har kul, så rekommenderar vi absolut Sam som din mäklare."

"Vi har varit supernöjda med Sam från första mötet till överlämnandet av nycklarna. Han har varit väldigt professionell, lyhörd och engagerad under hela förloppet och lyckades dessutom ... att sälja vårt hus både snabbare och till ett högre pris än förväntat trots en trög bostadsmarknad. Vi rekommenderar Sam till alla som har behov av en superduktig, engagerad och trevlig fastighetsmäklare. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen