Sandra Kalamar, mäklare på Erik Olsson. Område Husie, Riseberga, Gyllins trädgård och Kvarnby.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Sandra Kalamar:

Fokusområde:
Husie, Riseberga, Gyllins trädgård och Kvarnby
Vad utmärker mig från andra mäklare?


Genuint och helhjärtat engagemang, lyhördhet, stark drivkraft och fingertoppskänsla är några av de egenskaper som gör mig unik. Att se möjligheter och ha förmågan att kunna läsa av olika situationer för att driva försäljningen framåt mot vårt gemensamma mål kräver både erfarenhet, kompetens och fokus på varje steg i affären. När du anlitar mig får du en fastighetsmäklare som kan leverera dessa förmågor tillsammans med både ödmjukhet och ärlighet.

Slå mig en signal så berättar jag gärna mer om hur jag gör för att just Du ska få en riktigt framgångsrik försäljning! Ser fram emot ditt samtal.

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (85 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Sandra är en superstjärna till mäklaren, extremt kunnig och kompetent i sitt yrke. Det bästa var att vi åkte på semester och tog det lugnt medans hon jobbade på och sålde huset efter ... bara några dagar! Under hela tiden informerade hon oss om hur läget ligger till så att vi kunde känna oss trygga vilket vi respekterar mycket. Mycket glad och positiv människa och alltid nåbar ifall frågor eller funderingar dyker upp. Ger verkligen 100% ifrån sig så att både säljare och köpare kan känna sig nöjda. Tack Sandra för ett gott samarbete och ett lyckat bostadsaffär. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen