Sandra Kalamar, mäklare på Erik Olsson. Område Husie, Riseberga, Gyllins trädgård och Kvarnby.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Sandra Kalamar:

Sandra
Kalamar

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Husie, Riseberga, Gyllins trädgård och Kvarnby
Vad utmärker mig från andra mäklare?


Genuint och helhjärtat engagemang, lyhördhet, stark drivkraft och fingertoppskänsla är några av de egenskaper som gör mig unik. Att se möjligheter och ha förmågan att kunna läsa av olika situationer för att driva försäljningen framåt mot vårt gemensamma mål kräver både erfarenhet, kompetens och fokus på varje steg i affären. När du anlitar mig får du en fastighetsmäklare som kan leverera dessa förmågor tillsammans med både ödmjukhet och ärlighet.

Slå mig en signal så berättar jag gärna mer om hur jag gör för att just du ska få en riktigt framgångsrik försäljning. Jag ser fram emot ditt samtal!

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (148 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Sandras engagemang lyste starkt redan från första samtalet! Hon kom väl förberedd till första mötet och hade redan på förhand börjat planera hur vi skulle gå till väga med vår försäljning. ... Hon var lyhörd och tog verkligen våra idéer och önskemål på högsta allvar. Vi var imponerade över hur duktig hon var på att planera men även på att utföra och att hålla i alla trådar samtidigt som hon var tillgänglig och öppen med oss om hela processen. Hennes skicklighet och erfarenhet kombinerat med hennes ödmjukhet gjorde att vi kände en enorm trygghet i vårt samarbete! Sandra får våra varmaste rekommendationer! "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen