Sara Strååt, mäklare på Erik Olsson. Område Vasastan.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Sara Strååt:

Sara
Strååt

Reg. Fastighetsmäklare/
Partner
Fokusområde:
Vasastan
Om mig

Jag förmedlar bostäder i hela Stockholm. Jag har en stor erfarenhet av bostadsmarknaden med fjorton år på Erik Olsson fastighetsförmedling varav tio år som mäklare.

Som person är jag noggrann, positiv och resultatinriktad. För mig är det viktigt att vara lyhörd och tillgänglig för både mina säljare och köpare. Att byta bostad är ett stort steg i livet, därför får inget lämnas åt slumpen! I rådande bostadsmarknad är min erfarenhet extremt viktig. Jag ser till att alla parter har den information de behöver för att känna sig trygga genom hela processen. Varje bostadsaffär är unik, och att avsluta en affär med riktigt nöjda kunder är mitt mål i jobbet som fastighetsmäklare.

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (17 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Sara är en mäklare som är engagerad, kunnig och brinner för det hon gör. Hon tar det steget längre och är involverad från början till slut. Sara har en hög ambitionsnivå och ger sig ... inte förens det blir som hon och jag kommit gemensamt överens om. Sara är med hela vägen och tar sig tiden att informera, bemöta och Inger ett stort avtryck av kunnighet och vänlighet. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen