Silva Curraj, mäklare på Erik Olsson. Område Gullvik, Hindby, Gamla Rosengård, Segervång.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Silva Curraj:

Fokusområde:
Gullvik, Hindby, Gamla Rosengård, Segervång
Om mig

Att sälja och köpa bostad är ofta en av de största affärerna man gör i sitt liv som privatperson. Min målsättning som mäklare är att genom kunskap, service och högt engagemang bygga långsiktiga relationer och göra er trygga i er förmodligen största affär i livet. Detta, i kombination med mitt lugn och sätt att ta hand om både säljare och köpare, leder ofta till en fantastisk affär med nöjda kunder. Ser fram emot ett första möte med er!

Meriter

• Nöjd kund index = 9.54 i snittbetyg av säljare och köpare
• Mest anlitade mäklare i Segevång 2017
• Flest publicerade bostäder i Segevång 2017
• Mest rekommenderade mäklare i Östra Malmö 2017


Såhär upplevs jag av mina kunder

- Fantastisk arbetsinsats, gjorde verkligen ALLT man kan förvänta sig av en mäklare, och skötte & utförde sitt jobb exemplariskt. Snabbt och målmedvetet, visste vad hon pratade om ! Har ett mkt trevligt och korrekt sätt att förhålla sig till kund, även i svåra och besvärliga situationer ! Kan varmt rekommendera Silva Curraj till vänner och bekanta. Jag är supernöjd med både henne och Erik Olsson."
/ Johan T

- Mycket professionellt arbete ända ifrån början till slutet av försäljningen. En mer driven, lyhörd, påläst och hårt arbetande mäklare både framför och bakom kulisserna får man leta efter. Tog endast 3 dagar till försäljning sedan annons hade publicerats utåt till marknaden Jag rekommendera att anlita Silva Curraj med högsta betyg. / Mikael M

- Mycket bra mäklare. Jag kommer rekommendera henne för mina vänner som planerar att flytta inom snar framtid”
/Vaso I

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (108 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Silva var påläst på området vilket kändes tryggt. Hon var välplanerad och organiserad. Metodiskt tog hon oss igenom processens alla steg. Hon gav oss alltid möjligheten att påverka ... i alla steg. Proffsigt lotsade hon oss och hela affären gick väldigt snabbt och smidigt. Mycket nöjd med Silvas hjälp vid försäljningen av vår bostad. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen