Simon Petkovski, mäklare på Erik Olsson. Område Norra Älvstranden.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Simon Petkovski:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Simon
Petkovski

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Fokusområde:
Norra Älvstranden
Om mig

Jag förmedlar sedan starten av min mäklarkarriär bostäder på Hisingen med fokus på Norra Älvstranden. Ett område jag själv har vuxit upp i och ett område med en spännande framtid med många stora projekt på gång.

En stor del av försäljningsprocessen innebär att erbjuda min kunskap och att skapa en trygghet hos potentiella köpare. Att ha en mäklare som kan varje kvadratmeter i ditt område, i kombination med att vara påläst, är det som kommer att ge dig de bästa förutsättningarna till en lyckad bostadsförsäljning.

Ring mig så berättar jag mer om hur jag med mina kunskaper kan få bäst betalt för just din bostad.

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (79 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Simon är ett riktigt proffs! Om vi i framtiden säljer eller köper igen är det med all säkerhet honom vi kommer kontakta. Han är vänlig, kunnig, seriös, trevlig och alltid lätt att ... nå. Vi hade enormt förtroende för honom under hela processen och han lyckades både snabbt och smidigt sälja vår bostadsrätt till ett väldigt bra pris. Om man söker en mäklare som är kunnig, hjälpsam och engagerad så är Simon helt rätt person. Förutspår en väldigt ljus framtid för honom inom mäklaryrket!"

"Simon gav ett tryggt intryck igenom hela försäljningen, alltid enkelt att hålla kontakten med och snabba svar på mina olika frågor som dök upp och höll mig uppdaterad genom hela processen ... så man visste precis hur läget såg ut. Driven och målinraktad, jag kunde inte vara på plats dagen vi skulle skriva kontrakt men det extra jobbet för att lösa fullmakt och alltid vad det innebär så vi kunde lösa affären i tid löste Simon galant. Rekommenderas helt klart!"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen