Suzana Dunjic, mäklare på Erik Olsson. Område Rosengården.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Suzana Dunjic:

Suzana
Dunjic

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Rosengården
Tillgänglig, engagerad och har en vinnarskalle

Mitt mål som fastighetsmäklare är att göra din bostadsaffär så smidig och framgångsrik som möjligt. Söker du en professionell och tillgänglig mäklare så har du kommit rätt. Jag är uppvuxen i Helsingborg och har därför god lokalkännedom, vilket är viktigt för att inge förtroende hos både köpare och säljare.

Jag brinner för att bygga relationer med människor, inte bara säljare utan även potentiella köpare. Det gör att jag har många besökare på mina visningar och höga slutpriser. Jag jobbar aktivt i varje affär och jag tror inte på slumpen, därför gör jag alltid det där lilla extra för att uppnå det bästa resultatet. Efter varje försäljning hoppas jag att kunden känner sig mer än nöjd och vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta.

Börjar det bli dags att byta boende? Vare sig det är idag, imorgon eller om ett år så är jag bara ett samtal bort och ser fram emot att höra från just dig!

rating_star_icon
4,8/5 i betyg (60 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Suzana var mycket engagerad och lyhörd. Hon kändes verkligen som en teamplayer som ville ha resultat. Hon gjorde verkligen sitt bästa och var ärlig och rak. Jag rekommenderar henne ... verkligen."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen