Therese Jarmunger, mäklare på Erik Olsson. Område Hägerstensåsen.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Therese Jarmunger:

Therese
Jarmunger

Mäklare
Fokusområde:
Hägerstensåsen
STORT ENGAGEMANG, ENORMT ENVIS, HÖG TILLGÄNGLIGHET

Jag är övertygad om att nyckeln till en riktigt lyckad bostadsaffär är att anlita en mäklare med ett stort engagemang, en enorm envishet och har ett ständigt fokus på dina behov – detta är självklara egenskaper hos mig. Jag brinner för mitt yrke och presterar alltid mitt yttersta i varje affär med hjälp av mitt enorma engagemang, höga tillgänglighet och hög grad av service för att du som kund ska känna dig trygg under hela processen. Med en tidigare bakgrund som elitidrottare och min extrema vinnarskalle ligger det naturligt i mig att alltid vilja överträffa mina kunders förväntningar!

Att byta bostad är för de flesta den största affären man gör. Min uppgift är att se till att det blir till ditt livs bästa och att jag blir det självklara valet av mäklare för resten av ditt liv!

Ser fram emot att höra från dig!

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (51 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Vi kan varmt rekommendera Therese! Vilken människa! Så engagerad, målmedveten och otroligt trevlig. Känns som att hon har gjort det här under hela sitt liv. Glädjetårarna sprutade ... efter slutpriset som hon lyckades med!"

"Therese kontaktade mig innan jag ens hade funderat på att sälja och erbjöd att fota lägenheten. Bilderna blev otroligt fina och även annonsen. Några månader senare hamnade jag i en ... situation där jag behövde sälja och då var allt klappat och klart! Så hela processen var otroligt smidig och Therese höll mig ständigt uppdaterad och fick mig att känna mig säker och bekväm. Rekommenderar varmt! "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen