Therese Jarmunger, mäklare på Erik Olsson. Område Hägerstensåsen.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Therese Jarmunger:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Therese
Jarmunger

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Fokusområde:
Hägerstensåsen
Stort engagemang, enormt envis och hög tillgänglighet

Jag är övertygad om att nyckeln till en riktigt lyckad bostadsaffär är att anlita en mäklare med ett stort engagemang, en enorm envishet och ett ständigt fokus på dina behov – detta är självklara egenskaper hos mig. Jag brinner för mitt yrke och presterar alltid mitt yttersta i varje affär med hjälp av mitt enorma engagemang, höga tillgänglighet och hög grad av service för att du som kund ska känna dig trygg under hela processen. Med en tidigare bakgrund som elitidrottare och min extrema vinnarskalle ligger det naturligt i mig att alltid vilja överträffa mina kunders förväntningar!

Att byta bostad är för de flesta den största affären man gör. Min uppgift är att se till att det blir till ditt livs bästa och att jag blir det självklara valet av mäklare för resten av ditt liv!

Ser fram emot att höra från dig!

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (141 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Vi kan varmt rekommendera Therese! Vilken människa! Så engagerad, målmedveten och otroligt trevlig. Känns som att hon har gjort det här under hela sitt liv. Glädjetårarna sprutade ... efter slutpriset som hon lyckades med!"

"Therese var helt fantastisk under hela processen! Hennes enorma engagemang och drivkraft fick oss att känna oss trygga från start till mål. Tydligt att hennes mål var att vi skulle ... göra en så bra affär som möjligt under ett väldigt ansträngt marknadsläge och höll oss informerade/var tillgänglig närmare 24/7. Kan inte göra annat än att starkt rekommendera Therese!"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen