Therese Jarmunger, mäklare på Erik Olsson. Område Hägerstensåsen.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Therese Jarmunger:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Therese
Jarmunger

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Fokusområde:
Hägerstensåsen
Med fullt fokus och ett enormt engagemang i varje affär

Jag är övertygad om att nyckeln till en framgångsrik affär är att ta hjälp av en mäklare som tycker om utmaningar, har ett enormt engagemang och lägger ett ständigt fokus på kundens behov. Det här är självklara egenskaper hos mig. Jag brinner för mitt jobb och strävar alltid efter att ha en hög grad av service, vara påläst och alltid vara tillgänglig, så att du som kund ska känna dig trygg under hela processen. Jag presterar alltid mitt yttersta i varje affär och målet är att ständigt överträffa mina kunders förväntningar!

Med en tidigare bakgrund som elitidrottare och min extrema vinnarskalle ligger det naturligt i mig att alltid vilja överträffa mina kunders förväntningar!

Att byta bostad är för de flesta den största affären man gör. Min uppgift är att göra det till ditt livs bästa.

Vi hörs!

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (172 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Vi kan varmt rekommendera Therese! Vilken människa! Så engagerad, målmedveten och otroligt trevlig. Känns som att hon har gjort det här under hela sitt liv. Glädjetårarna sprutade ... efter slutpriset som hon lyckades med!"

"Vi köpte vår första bostadsrätt via Therese på Valborgsmässovägen 19 för 3 år sedan och redan då fick vi en positiv känsla av Therese. Därför kändes det självklart att välja henne ... när det var vår tur att sälja, och vi ångrar oss inte en sekund! Therese är otroligt lyhörd, proffsig och jobbar hårt och med värme. Under försäljningsprocessen kände vi oss trygga och vi fick alltid noggrann uppdatering. Behövde vi få tag i henne så svarade hon alltid snabbt, oavsett tid och dag. Vi rekommenderar Therese varmt! "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen