Therese Jarmunger, mäklare på Erik Olsson. Område Hägersten.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Therese Jarmunger:

Therese
Jarmunger

Mäklare
Fokusområde:
Hägersten
STORT ENGAGEMANG, ENORMT ENVIS, HÖG TILLGÄNGLIGHET

Jag är övertygad om att nyckeln till en riktigt lyckad bostadsaffär är att anlita en mäklare med ett stort engagemang, en enorm envishet och har ett ständigt fokus på dina behov – detta är självklara egenskaper hos mig. Jag brinner för mitt yrke och presterar alltid mitt yttersta i varje affär med hjälp av mitt enorma engagemang, höga tillgänglighet och hög grad av service för att du som kund ska känna dig trygg under hela processen. Med en tidigare bakgrund som elitidrottare och min extrema vinnarskalle ligger det naturligt i mig att alltid vilja överträffa mina kunders förväntningar!

Att byta bostad är för de flesta den största affären man gör. Min uppgift är att se till att det blir till ditt livs bästa och att jag blir det självklara valet av mäklare för resten av ditt liv!

Ser fram emot att höra från dig!

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (39 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Vi kan varmt rekommendera Therese! Vilken människa! Så engagerad, målmedveten och otroligt trevlig. Känns som att hon har gjort det här under hela sitt liv. Glädjetårarna sprutade ... efter slutpriset som hon lyckades med!"

"Supernöjda med Therese insats. Hon tar tid och lyssnar på en, tar in all information och ser till att det kommer ut på ett fint paketerat sätt som säljer. Det som var viktigt för oss ... var att hon drömmer stort, säger inte nej och pushar gränserna vilket gör att man känner sig trygg. Supertrevlig och väldigt duktig så vi kan varmt rekommendera Therese!"

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen