Therese Jarmunger, mäklare på Erik Olsson. Område Hägerstensåsen.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Therese Jarmunger:

Therese
Jarmunger

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Fokusområde:
Hägerstensåsen
Stort engagemang, enormt envis och hög tillgänglighet

Jag är övertygad om att nyckeln till en riktigt lyckad bostadsaffär är att anlita en mäklare med ett stort engagemang, en enorm envishet och ett ständigt fokus på dina behov – detta är självklara egenskaper hos mig. Jag brinner för mitt yrke och presterar alltid mitt yttersta i varje affär med hjälp av mitt enorma engagemang, höga tillgänglighet och hög grad av service för att du som kund ska känna dig trygg under hela processen. Med en tidigare bakgrund som elitidrottare och min extrema vinnarskalle ligger det naturligt i mig att alltid vilja överträffa mina kunders förväntningar!

Att byta bostad är för de flesta den största affären man gör. Min uppgift är att se till att det blir till ditt livs bästa och att jag blir det självklara valet av mäklare för resten av ditt liv!

Ser fram emot att höra från dig!

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (120 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Vi kan varmt rekommendera Therese! Vilken människa! Så engagerad, målmedveten och otroligt trevlig. Känns som att hon har gjort det här under hela sitt liv. Glädjetårarna sprutade ... efter slutpriset som hon lyckades med!"

"Detta är andra gången vi säljer med Therese och hon är helt fantastiskt! Hon ger ett gott intryck då hon är trovärdig och genuin! Hon är alltid tillgänglig för frågor och funderingar, ... därför känner man sig trygg genom hela processen! Kan verkligen rekommendera henne starkt! "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen