Hägersten

STORT ENGAGEMANG, ENORMT ENVIS, HÖG TILLGÄNGLIGHET

Jag är övertygad om att nyckeln till en riktigt lyckad bostadsaffär är att anlita en mäklare med ett stort engagemang, en enorm envishet och har ett ständigt fokus på dina behov –detta är självklara egenskaper hos mig. Jag brinner för mitt yrke och presterar alltid mitt yttersta i varje affär med hjälp av mitt enorma engagemang, höga tillgänglighet och hög grad av service för att du som kund ska känna dig trygg under hela processen. Med en tidigare bakgrund som elitidrottare och min extrema vinnarskalle ligger det naturligt i mig att alltid vilja överträffa mina kunders förväntningar!

Att byta bostad är för de flesta den största affären man gör. Min uppgift är att se till att det blir till ditt livs bästa och att jag blir det självklara valet av mäklare för resten av ditt liv!

Ser fram emot att höra från dig!


Detta skriver mina kunder om mig:

"Therese är en väldigt engagerad och duktig mäklare. Hon har den sällsynta förmågan att vinna förtroende hos både säljaren och köparen. Jag vill ge mina varmaste rekommendationer till Therese." / Dennis L


”När jag sålde min bostadsrätt så valde jag Therese Jarmunger som min mäklare vilket jag är glad över. Hon är väldigt hjälpsam, engagerad och jag känner att jag fick bra återkoppling under hela vägen. Jag fick dessutom bra tips och råd från henne. Om jag undrade över något så fick jag ett snabbt svar.

Jag känner att hon gjorde ett utmärkt arbete i att hitta en bra köpare där både jag och köparen var nöjda med affären.

När det blir dags att sälja igen så kommer jag definitivt att använda mig av Therese. Jag rekommenderar henne varmt.” / Emilio F

Hägersten

Hör av dig till mig så hjälper jag dig till en riktigt lyckad bostadsaffär.

✶ Obligatoriska fält

Tillbaka till toppen