Victor Munter, mäklare på Erik Olsson. Område Haga, Alliero och Norrliden.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Victor Munter:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Victor
Munter

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Fokusområde:
Haga, Alliero och Norrliden
Hög servicenivå, förtroendeingivande och god kommunikation

Jag är en fastighetsmäklare som erbjuder gedigen kunskap, engagemang och driv. Mitt mål är att erbjuda dig en trygg bostadsaffär och samtidigt bäst betalt!

Hög service, kvalitet och god kommunikation värderar jag högt i mina kundrelationer, för att skapa så bra förtroende som möjligt. Jag vill att du ska känna dig trygg, samtidigt som du gör din bästa affär.

Att jag är driven och samtidigt lättillgänglig uppskattas av mina många nöjda och återkommande kunder, som ofta rekommenderar mig till sina bekanta. Jag hjälper dig gärna med din bostadsaffär - oavsett om det gäller försäljning eller om du letar nytt boende.

Så om du funderar du på att byta bostad får du gärna höra av dig till mig. Jag kan även hjälpa dig med en kostnadsfri värdering av din bostad i Sundsvall eller Timrå, eller svara på frågor du har om bostadsmarknaden.

rating_star_icon
4,7/5 i betyg (224 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Värderingen av bostadsrätten var nog lite för hög från första början. Jag fick också intrycket av mäklaren att det skulle bli lättare att sälja än vad det blev. I och för sig så blev ... det en nedgång på bostadsmarknaden, vilket kanske var svårt att förutse."

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen