, mäklare på Erik Olsson. Område Kungälv.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Vilhelm Axelson:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Vilhelm
Axelson

Reg. Fastighetsmäklare
Fokusområde:
Kungälv
Engagerad, driven och noggrann

Jag är en driven, energisk och målinriktad fastighetsmäklare som motiveras av att göra det lilla extra för mina kunder och för nå en hög kundnöjdhet. För mig är varje enskilt kundmöte unikt och jag drivs av att få bidra med mina erfarenheter och få överträffa kundens förväntningar. Personer som arbetat med mig och vänner beskriver mig som ansvarfull, lyhörd, stark drivkraft med god förmågan att interagera och skapa goda relationer med andra människor. För mig är det viktigt att ligga steget före och bakom varje enskilt förmedlingsuppdrag ligger hårt arbete, där inga genvägar finns. För mig är det en självklarhet att alltid ta de extra stegen för mina kunder och jag lämnar ingenting åt slumpen.

Jag är född och uppvuxen i Kungälv och har därför bra lokalkännedom i kommunen vilket skapar en trygghet i er försäljningsprocess. Jag anpassar alltid varje försäljning efter kundens behov och gör mitt yttersta för att alla parter skall bli nöjda.

Varmt välkomna att kontakta mig om du skall sälja din bostad eller är på jakt efter din drömbostad!

rating_star_icon
5,0/5 i betyg (4 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Otroligt proffig på sitt jobb. Snabb återkoppling och det känndes tryggt att låta han sälja vårat hus. Drygt 1 vecka tog det så var det sålt. Väldigt nöjda är vi med Vilhelm och ... kan verkligen varmt rekommendera honom till alla. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen