Vincent Haghighi, mäklare på Erik Olsson. Område Borgmästaregården.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Vincent Haghighi:

Vincent
Haghighi

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Fokusområde:
Borgmästaregården
Om mig

Det krävs ett visst engagemang för att hitta balansen i en bostadsaffär som leder till att alla parter blir nöjda. Dessutom behöver man arbeta strategiskt, effektivt och noggrant för att nå de mål vi sätter tillsammans.

Jag har ett genuint och brinnande intresse för mitt yrke och det är något som dagligen återspeglas i min approach gentemot kunder och kollegor. Eftersom man som mäklare lever på sitt rykte är kundnöjdhet högsta prioritet för mig. Mina kunder anser att jag utför mina uppdrag med ett stort engagemang, tydlighet, professionalism samt levererar resultat som ofta överträffar deras förväntningar. Hör av dig, så berättar jag gärna mer om hur du och jag kan samarbeta för en lyckad försäljning.

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (167 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Vi är mycket nöjda med Vincent som mäklare vid försäljningen av vår bostadsrätt. Han gjorde direkt ett pålitligt och kompetent intryck och har varit kommunikativ och engagerad under ... hela processen. Hans lugna bemötande tillsammans med hans goda kunskaper gjorde att vi kände oss trygga med försäljningsprocessen från början till slut. Vi rekommenderar varmt Vincent som mäklare till andra säljare."

""Vi blev rekommenderade att anlita Vincent av våra grannar och hade höga förväntningar. Vincent levde upp till 100% Han var tydlig redan från början om vad som krävs från respektive ... part. Han har en omfattande lokalkännedom, är verkligt engagerad och skapar trygghet med sitt imponerande kunnande. Han gjorde försäljningen av våran lägenhet till en otroligt smidig, snabb och lyckad upplevelse, vilket var en önskan från våran sida. Ett nöje att få jobba ihop med honom! Vi är så nöjda som man kan bli! Rekommenderar Vincent varmt""

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen