Vincent Haghighi, mäklare på Erik Olsson. Område Borgmästaregården.
Vill du veta vad din bostad är värd?

Få fri värdering av Vincent Haghighi:

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Vincent
Haghighi

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Fokusområde:
Borgmästaregården
Om mig

Det krävs ett visst engagemang för att hitta balansen i en bostadsaffär som leder till att alla parter blir nöjda. Dessutom behöver man arbeta strategiskt, effektivt och noggrant för att nå de mål vi sätter tillsammans.

Jag har ett genuint och brinnande intresse för mitt yrke och det är något som dagligen återspeglas i min approach gentemot kunder och kollegor. Eftersom man som mäklare lever på sitt rykte är kundnöjdhet högsta prioritet för mig. Mina kunder anser att jag utför mina uppdrag med ett stort engagemang, tydlighet, professionalism samt levererar resultat som ofta överträffar deras förväntningar. Hör av dig, så berättar jag gärna mer om hur du och jag kan samarbeta för en lyckad försäljning.

rating_star_icon
4,9/5 i betyg (175 omdömen)
Det här säger mina kunder om mig

"Vi är mycket nöjda med Vincent som mäklare vid försäljningen av vår bostadsrätt. Han gjorde direkt ett pålitligt och kompetent intryck och har varit kommunikativ och engagerad under ... hela processen. Hans lugna bemötande tillsammans med hans goda kunskaper gjorde att vi kände oss trygga med försäljningsprocessen från början till slut. Vi rekommenderar varmt Vincent som mäklare till andra säljare."

"Vi träffade Vincent på en visning och han gjorde ett jättebra intryck och därför valde vi att anlita honom. En underbar mäklare som gör ett fantastiskt jobb. Det är svårt att beskriva ... hur duktig Vincent är. Så himla fint bemötande och är driven som ingen annan. Kommer alltid att sälja med Vincent. Min tredje lägenhetsförsäljning och Vincent har varit en stjärna bland alla mäklare jag träffat. Ett drömsamarbete helt enkelt. Han sålde vår lägenhet på en svår marknad och la ner själ i sitt arbete. Utan tvekan Sveriges bästa mäklare i särklass. "

Mina försäljningar

Läs rekommendationer
Tillbaka till toppen