Alla ska kunna skilja sig schysst – information om Enbright

Endbright startade 2019 av Charlotte Ljung för att erbjuda en heltäckande tjänst som hon önskar hade funnits när hon själv skilde sig några år tidigare.

Att ta det första steget att säga ”jag vill separera” är stort och svårt. Du vet inte vad du står inför, varken känslomässigt eller praktiskt. Oavsett varför du vill separera är beslutet början på en process där det handlar om att börja klippa banden – att gå från en parrelation till något annat. Beslutet innebär många praktiska frågor, som att man kanske måste hitta en ny bostad och ta nya banklån. Samtidigt är det en oerhört känslomässig process, och man ska försöka ta sig genom denna samtidigt som man kanske är både ledsen och arg, oroar sig för sin ekonomi eller för dyra juristräkningar, eller kanske bråkar med sin ex-partner om allt från mormors servis till hur barnen ska bo. Och vem ska man prata med? Hur kan vi reda ut skilsmässan på ett schysst och rättvist sätt? Vi hoppas att vårt samarbete med Endbright hjälper dig. Endbright beskriver sig som en digital rådgivningstjänst för dig som genomgår en skilsmässa eller separation. Där kan du få hjälp med allt som rör skilsmässan – juridiska och ekonomiska frågor, mental stöttning för såväl enskilda som par, föräldrar som barn. Alla delar av processen finns under ett tak, med specialister på frågor som har med skilsmässa och separation att göra.

Endbright Charlotte Ljung grundare

Om Endbright

- Endbright är en digital plattform som erbjuder support och praktisk hjälp genom separationsprocessens samtliga faser.

- Erbjudandet spänner över juridik, ekonomi, välmående, barn & föräldrafrågor och boendeekonomiska frågor.

- Endbright rekommenderar att du börjar med att boka ett kort möte med deras kostnadsfria kundrådgivare, där du kan berätta om dina specifika behov och få ett individuellt upplägg och en plan för fortsatta rådgivningar med våra specialister.

Tack vare samarbetet mellan Erik Olsson och Endbright får du 10% rabatt på Endbrights samtliga rådgivningssessioner inom juridik, ekonomi och välmående. Boka här!  

Tillbaka till toppen