Mijas-Pueblo

Friliggande villor med havsutsikt på Costa del Sol

Vi på Erik Olsson Fastighetsförmedling samarbetar med Navigare Properties som erbjuder lyxiga villor med infinitypool och panoramautsikt i den mysiga andalusiska byn Mijas Pueblo i hjärtat av Costa del Sol. Här byggs exklusiva villor i eleganta utföranden. Alla villor levereras fullt möblerade, har vattenburen golvvärme, infinitypool, utomhusdusch samt solpaneler och elbilsladdare.

Mijas Pueblo är beläget 400 meter över havet med smala kullerstensgator, vitkalkade hus och torg fyllda med traditionella familjedrivna restauranger, tapasbarer och lokala butiker. Det tar ca 15 minuter till flygplatsen och 20-25 minuter till Malaga och Marbella.

Villorna byggs i olika utförande med olika valmöjligheter. Nedan finner du exempel på en Villa Optima och en Villa Infinity.

Villa Optima

Exempel på Villa Optima i Espartales.

Villa Infinity

Exempel på Villa Infinity i La Sierra:

För mer information och erbjudanden kontakta Labinot Krasniqi på 073-323 71 78 eller labinot.krasniqi@erikolsson.se.

Om Navigare Properties

Navigare Properties är ett svenskt företag som utvecklar exklusiva villor i Spanien och premiumlägenheter Schwiez. Köper du en bostad från Navigare Properties finns möjlighet att hyra ut bostaden de veckor du inte är där. Väljer du att finansiera din bostad med uthyrning får du en kostnadsfri drömbostad. Du har dessutom en svensk kontakt genom hela processen.

Navigare Properties erbjuder alla fastighetsköpare ett exklusivt Experience Program som sätter guldkant på tillvaron. Du får tillgång till segling, skidåkning, golf, hotellservice och mycket mer.

Tillbaka till toppen