Saas-Fee

Premiumlägenheter i Saas-Fee, Schweiz

Vi på Erik Olsson Fastighetsförmedling samarbetar med Navigare Properties som erbjuder lyxiga lägenheter med hotellservice och en hisnande panoramautsikt i den vackra byn Saas-Fee i Schweiz. Här möter skandinavisk stil de mysiga och rustika alperna. Navigare Properties har flera projekt i byn - alla med förstklassig standard på material och inredning.

Saas-Fee är de schweiziska alpernas juvel. Inbäddat på 1800 meter över havet, har den charmiga byn bara 1675 invånare och utstrålar autentisk alpin charm genom sina människor, mat och traditionella arkitektur. Med toppar på upp till 3 600 meter är byn känd för sin utmärkta snökvalitet och lockar skidlag från hela världen. Byn är rankad topp fem i världen i snötålighetsindex.

Lägenheterna finns från Studios och Penthouse med 1-5 sovrum.

Hör av dig till oss om du är intresserad av att köpa en nyproducerad bostad via Navigare Properties.

För mer information och erbjudanden kontakta Labinot Krasniqi på 073-323 71 78 eller labinot.krasniqi@erikolsson.se.

  1. Om Navigare Properties

    Navigare Properties är ett svenskt företag som utvecklar exklusiva villor i Spanien och premiumlägenheter Schwiez. Köper du en bostad från Navigare Properties finns möjlighet att hyra ut bostaden de veckor du inte är där. Väljer du att finansiera din bostad med uthyrning får du en kostnadsfri drömbostad. Du har dessutom en svensk kontakt genom hela processen.

    Navigare Properties erbjuder alla fastighetsköpare ett exklusivt Experience Program som sätter guldkant på tillvaron. Du får tillgång till segling, skidåkning, golf, hotellservice och mycket mer.

Livsstilsinvestering - Nytt sätt att äga bostad i utomlands

I samarbete med Navigare Properties har vi nöjet att bjuda in er till ett event hos oss i Göteborg och Malmö. Vi kommer att presentera spännande nyproduktionsprojekt i Mijas Pueblo på Costa del Sol i Spanien och i den magiska byn Saas-Fee i Schweiz.

Just nu har Navigare Properties ett erbjudande där du som köper en bostad, i ett av deras projekt, får en skidresa till Saas-Fee eller en veckas segling i Medelhavet till ett värde av 10 000 EUR!

Göteborg: Den 8 februari kl 18.00-19.00 på Erik Olssons kontor på Odinsgatan 2. Vi bjuder på tilltugg från klockan 17.30.

Malmö: Den 15 februari kl 18.00-19.00 på Erik Olssons kontor på Stora Nygatan 64. Vi bjuder på tilltugg från klockan 17.30. 

Anmäl dig nedan till seminariet:

✶ Obligatoriska fält

Tillbaka till toppen