Green Coast - The Plaza

Välkommen till Green Coast - The Plaza, en oas av elegans och komfort i den förtrollande skönheten av Dhermi. Med 33 exklusiva bostäder med pris från ca 300 000 euro och storlekar från 1 rum och kök erbjuder detta projekt en unik möjlighet att leva det bästa av livet vid Albanska Rivieran.

Green Coast - The Plaza

Beläget i ett blomstrande nytt område som snabbt växer fram, kommer Green Coast - The Plaza att vara epicentrum för sofistikerad livsstil och bekvämlighet. Med planer på att bygga sju femstjärniga hotell, flera gourmetrestauranger, exklusiva lägenheter och eleganta villor, barnvänliga lekplatser, 2800 generösa parkeringsplatser, vattenaktiviteter för alla åldrar, tre state-of-the-art gym och avslappnande SPA, kommer du att ha allt du behöver för att leva ditt drömliv direkt vid havet.

Och det bästa av allt? Green Coast - The Plaza ligger bara 45 minuter från den växande Vlore-flygplatsen, vilket gör det till en idealisk plats för både investeringar och semesterboende. Dessutom finns det möjlighet för kunder att enkelt få tillgång till finansiering genom banklån i Albanien.