Mäklare Kristianstad

Din mäklare i Kristianstad

TIPSA
TIPSA

Vi hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är lika viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning. Ända sedan 2008 har vi år efter år lyckats ge våra kunder bäst betalt för sina bostäder, det är vi såklart väldigt stolta över.

Våra mäklare i Kristianstad

Våra mäklare i Kristianstad har 15 års erfarenhet av branschen. Vi vet att det lönar sig att välja en lokal expert den dagen du funderar på att sälja. Kunskap om området och det stora nätverket vi har byggt upp är värt mycket för våra kunder. 

Köpa eller sälja bostad

Vi kan stolt säga att våra mäklare är experter på Kristianstad och dess olika områden, såsom Centrum, Charlottesborg, Egna Hem, Gamla Näsby, Hammar, Hammarslund, Hedentorp, Helgedal, Härlöv, Kulltorp, Möllebacken, Norra Åsum, Nosaby, Odal, Parkstaden, Sommarlust, Söder, Viby, Vilan, Vä, Udden, Utanverken, Åsumtorp, Öllsjö, Östermalm och Österäng. Vi hjälper dig även om du vill sälja utanför Kristinstad, exempelvis i Färlöv, Ivö, Rinkaby, Tollarp, Vanneberga, Åhus och Önnestad. Kontakta våra mäklare om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär.

KONTAKTA OSS

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

 

Bostäder till salu i Kristianstad

Letar du efter ett nytt hus, radhus eller lägenhet/bostadsrätt i Kristianstad? Sök bland alla bostäder som är till salu just nu samt kommande försäljningar under Bostäder till saluDu kan också anmäla dig till vår bevakningstjänst så får du ett personligt matchningsmail direkt när ett intressant hus eller lägenhet kommer ut på marknaden. Tjänsten är kostnadsfri och kan avslutas när du vill.

Vårt kontor

Välkommen till vårt kontor Götgatan 1. Du får gärna titta in på en kopp kaffe, så kan vi hjälpa till med tankar kring bostadsköp och försäljning.

Värdera din bostad med oss

Vill du boka en fri värdering av ditt hus, fritidshus eller lägenhet i Malmö?

 Boka värdering

Våra fastighetsmäklare i Kristianstad

Alice Welander, Erik Olsson

Alice Welander

Christian Hallberg, mäklare på Erik Olsson. Område Sölvesborg, Hedentorp, Vä och Norra åsum .

Christian Hallberg

Reg. Fastighetsmäklare / Franchisetagare
Jörgen Martinsson, Erik Olsson

Jörgen Martinsson

Operativ chef / Franchisetagare

Bostäder till salu i Kristianstad

Tillbaka till toppen