För ett mänskligare Stockholm

vi stödjer stockholms stadsmission

Stockholms Stadsmission gör ett beundransvärt jobb och vi har valt att stödja deras verksamhet sedan flera år tillbaka. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. För oss började det med att en av våra fastighetsmäklare, Maria Rydingstam, berättade att hon arbetade som volontär på Stockholms Stadsmission.

 Då slog det oss att vi borde organisera samarbetet mer och koncentrera det på det vi är bäst på – att förmedla bostäder riktigt framgångsrikt. Det återkommande projektet Brf Tomten är också ett bra exempel på samarbetet mellan oss båda, berättar Erik Olsson.


Erik Olsson brukar också uppmuntra kunder som har övermöblerade hem att skänka möbler till Stockholms Stadsmission.
- Det är ett väldigt bra samarbete. Det finns en tydlig koppling till Erik Olssons kärnverksamhet, att ordna boenden, och vår kärnverksamhet som är att hjälpa dem som lever i hemlöshet, säger Karin Bjers, ansvarig för företagssamarbeten på Stockholms Stadsmission. När vi får möbler och andra saker omvandlar vi dem till pengar som vi använder i vår verksamhet. Det är ett fantastiskt kretslopp som Erik Olsson hjälper oss med.

Vill du skänka möbler till Stockholms Stadsmission? Ring 08-684 230 00.

Utöver de direkt bostadsrelaterade projekten håller vi även föreläsningar och julkonserter och säljer granar, där en del av intäkterna går till Stadsmissionen.

Som sagt, ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Tillsammans kan vi skapa ett mänskligare samhälle och göra livet lite bättre för våra medmänniskor. Det känns bra. Vi vill passa på att tacka alla som bidrar till detta viktiga arbete.

Foto: Erik Olsson Fastighetsförmedling

Tillbaka till toppen