Anna Danielsson

Möt dina blivande kollegor

NamnAnna Danielsson
Fokusområde: Malmö innerstad
Antal år på EO: sedan 2014 
Antal år som mäklare: sedan 2014

Varför blev det just Erik Olsson för dig? 
– Det var det självklara valet för mig, eftersom det är en innovativ mäklarfirma som ligger i framkant. Jag kände också att det fanns en tävlingsanda som passade en nyutexaminerad och hungrig student som jag.

Vad är det bästa med arbetsplatsen? 
– Det bästa med Erik Olsson är kollegorna. Tack vare dem kan jag bli den bästa versionen av mig själv. Några av mina kollegor här i Malmö har blivit mina närmaste vänner och vi sporras av varandras framgångar.  

Hur ska man vara för att trivas här?
– Man ska vara framåt och vilja mycket, och för att trivas som allra bäst ska man nog gilla att tävla.

Hur har din väg till partnerskap sett ut?
– Jag var enormt fokuserad och jobbade superhårt från start, vilket gjorde att det snabbt gick bra för mig. Efter ett år blev jag Årets rookie och efter ett och ett halvt år partner. Den stora fördelen är att vi har en fantastisk metod som vi jobbar efter. Följer man den så lyckas man.

Vad är det som är bra med att vara partner?  
– Framför allt att du får mer frihet, men också större ansvar. Det gör att du utvecklas som människa och mäklare. Det absolut roligaste tycker jag har varit att anställa nya mäklare. Jag har lärt mig otroligt mycket genom att lära ut till någon annan.

Vad blir nästa steg i din karriär? 
– Jag vill fortsätta att utveckla mitt bolag och mina kollegor, kanske anställa fler på sikt. Sedan kan franchise bli aktuellt.

Varför skulle du rekommendera en kollega i branschen att söka jobb på Erik Olsson? 
– Det finns ingen annan mäklarfirma som erbjuder samma utvecklingsmöjligheter och fokus på individen. Eftersom vi levererar den bästa tjänsten i branschen är det dessutom lätt att stå för varumärket.

 

Tillbaka till toppen