Vi rullar tillsammans

På Erik Olsson värnar vi om ett aktivt liv och sponsrar därför ett flertal idrottsorganisationer runtom i landet. Nu drar vi även igång Erik Olsson-bussen i samarbete med Europcar – en kostnadsfri biltransport tillgänglig för föreningsidrotten inom Uppsala län.

Vi vill erbjuda Uppsalas ungdomsföreningar ett sätt som gör det enklare och roligare att som lag eller förening gemensamt åka till idrottsmatcher och tävlingar. Med hjälp av Europcar gör vi detta möjligt genom den kostnadsfria utlåningen av Erik Olsson-bussen (värde 2 500- 3 000 kr).

Det är er medverkan som gör hyran av Erik Olsson-bussen kostnadsfri* och det enda ni behöver göra är att dela foton från er resa i era sociala medier.

Så här gör ni:
1) Ta ett roligt foto tillsammans med Erik Olsson-bussen!
2) Gilla Erik Olsson Uppsalas Facebooksida
3) Lägg upp bilden på Erik Olsson Uppsalas Facebooksida och skriv en rad om vad ni är på för resa. Tagga bilden med #erikolssonbussen och #europcarälskarsport
4) Dela detta inlägg på ert lags/förenings sociala medier

Vi ser gärna att bilderna är roliga, kreativa och fyndiga – utan att för den delens skull vara stötande eller äventyra säkerheten. Erik Olsson Fastighetsförmedling har rätt att ta bort inlägg som kan uppfattas som olämpliga.

Alla som lånar bussen är även med och tävlar om att ha Idrottsbussens mest gillade och delade bild. Vinnaren utses senare i höst med hjälp av taggarna nedan och förstapriset är 5 000 kr som går till er lagkassa. 

Kom ihåg att kontot måste vara offentligt för att kunna delta i tävlingen om mest delade och gillade bild. Inläggen kan komma att användas i marknadsföringssyfte.

Hur bokar jag Erik Olsson-bussen? 
- Fyll i formuläret nedan för en bokningsförfrågan.
- Senast 3 veckor innan önskad hyresperiod får ni svar på er förfrågan. Är det fler förfrågningar på samma helg så kommer lotteri att avgöra vem som får möjligheten att låna Erik Olsson-bussen.
- Avtal och villkor skickas ut i god tid innan avfärd.

Europcars ordinarie hyresbestämmelser gäller. 

* En försäkring om 175 kr/dagen tillkommer.

Startdatum ✶
Slutdatum ✶

✶ Obligatoriska fält

Tillbaka till toppen