Välj Erik Olsson och stötta IFK Bergshamra

Erik Olsson är stolt sponsor av IFK Bergshamra med syfte att tillsammans stärka och utveckla klubbens ungdomsverksamhet. Nu har du möjlighet att stötta IFK Bergshamra när du väljer Erik Olsson vid din nästa bostadsaffär. När du anger "IFK Bergshamra" i samband med ditt förmedlingsuppdrag går 3 000 kr av vårt arvode oavkortat till IFK Bergshamras verksamhet för barn och ungdomar.

På Erik Olsson Fastighetsförmedling tror vi inte på slumpen. Det är våra arbetsmetoder som ger resultat. Det är därför vi stolt kan säga att de senaste tio åren har de som sålt sin bostad med oss fått bäst betalt. 2018 fick våra kunder i Stockholm 2,6 % bättre betalt än genomsnittet. Förklaringen till vår framgång finns i vårt sätt att arbeta. Vår arbetsmodell kallar vi för Erik Olsson-metoden och den är utvecklad för att resultera i fler spekulanter, fler budgivare och fler bud.

Vår unika Erik Olsson-metod innebär bland annat att vi alltid har 4-timmarsvisning på söndagar. Eftersom våra spekulanter inte riskerar visningskrockar leder det till 113 % fler besökare. Ju fler spekulanter som kommer på visningen, desto fler budgivare. Det ger de absolut bästa oddsen för att nå högsta möjliga slutpris.

Stöd IFK Bergshamra redan idag och få en kostnadsfri bostadsvärdering. Fyll i kontaktformuläret nedan för att bli kontaktad av din lokala fastighetsmäklare.

  

Carl-Henrik Bergroth                                                          Julia Laitinen
carl-henrik.bergroth@erikolsson.se                                julia.laitinen@erikolsson.se
073-061 36 08                                                                     073-330 62 55     

Tillbaka till toppen