Förnya köket med enkla medel

Går du i köksrenoveringsdrömmar men saknar budget eller tid? Med hjälp av specialdesignade köksluckor från Picky Living kan du fräscha upp ett befintligt kök eller bygga ett nytt med stommar från IKEA. Ett hållbart och prisvärt alternativ om du vill förverkliga din dröm om ett skräddarsytt kök.


Skräddarsydda köksluckor

Det är många som drömmer om att renovera sitt kök med skräddarsydda lösningar för just ert behov. Att genomföra en komplett köksrenovering är ett omfattande åtagande och även en kostsam investering. Därför uteblir oftast renoveringen eller också genomförs den med kompromisser vad gäller funktion och utseende. Men det behöver inte vara dyrt och komplicerat att få ett skräddarsytt kök med funktion och utseende i fokus.

Ett tips är att skapa skräddarsydda och måttanpassade köksluckor från Picky Living som passar till IKEA:s stommar, både de gamla och nya. Luckorna anpassas efter ditt rum samt stommarnas mått och utformning. Välj mellan en mängd olika stilar, material och färger för att skapa ett kök som passar just dig och ditt hem.

Mer ekonomiskt än att köpa nytt

Det finns mycket pengar att spara genom att endast byta ut luckorna i ditt kök. Ett normalstort platsbyggt kök kan kosta hundratusentals kronor medan kostnaden för att byta ut luckorna i ett likvärdigt kök hamnar på cirka 30 000 kronor.

Ett hållbart ställningstagande

Att genomföra en komplett köksrenovering där man byter ut allt är inte bara kostsamt. Det tar lång tid och är oftast onödigt då det ofta är bara köksluckorna som slitits ut. Genom att fräscha upp ditt befintliga kök med nya luckor tar du ett hållbart ställningstagande som gynnar både dig och miljön

.

Skapa din egen lösning 

Oavsett om du vill bygga ett helt nytt kök eller bara vill byta ut dina IKEA-luckor, kan du beställa dina luckor online eller boka ett möte med Picky Livings köks- och förvaringsinredare. Du kan också besöka någon av Picky Livings showrooms i Stockholm, Göteborg eller Malmö där du kan se produkterna i verkligheten.

Vill du veta vad din bostad är värd?
Kontakta oss för en fri värdering:

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Få koll på bostadsmarknaden!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag:

Tillbaka till toppen