Så får du ordning på hemmakontoret

Många svenskar har varit tvungna att skapa ett hemmakontor under rådande pandemi. Ett problem som då kan uppstå att det lätt blir rörigt när ens privata föremål trängs om samma utrymme. Elfa har tre smarta tips som gör att du får bättre ordning och kan känna ett lugn när du arbetar.


  • Skapa ordning i hyllorna

Man kan tro att djupa hyllor är lösningen, men det skapar lätt oordning och döda ytor. Satsa istället på grunda hyllor som du har lådor eller backar i där var sak har sin plats, märk gärna lådorna för att göra det ännu enklare att hitta rätt.

En bestämd plats för teknikprylar och småsaker

Prylar som du använder varje dag behöver du ha nära tillhands. Det kan exempelvis vara fjärrkontroller, laddare och hörlurar. Införskaffa därför en snygg korg eller låda som får stå framme som förvaring för dessa ägodelar. Informera alla i hemmet om var de nya prylarna finns och hör hemma.

Dold förvaring

Ett draperi framför en vägg skapar en hemtrevlig känsla till hemmet och dämpar dessutom ljud. Du ordnar det enkelt med en gardinskena i taket ca 15-20 cm från väggen. Välj ett fint tyg och häng framför grunda hyllor så har du skapat en smart dold förvaring för kontorsprylar och pappersdokument.

Källa: Elfa Mynewsdesk

Vill du veta vad din bostad är värd?
Kontakta oss för en fri värdering:

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Få koll på bostadsmarknaden!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag:

Tillbaka till toppen