Gör som tusentals andra säljare och sälj din bostad med Erik Olsson

Tusentals bostadssäljare valde rätt mäklare

Vi förmedlar årligen tusentals lägenheter, bostadsrätter, hus, radhus, villor, tomter och nyproducerade bostäder. Det vi kan konstatera är att våra kunder har fått mer betalt* i för sina bostäder jämfört om de hade sålt med ett genomsnitt av andra fastighetsmäklare.

Nyckeln till att vi har kunnat ge våra kunder bättre betalt är vår genomarbetade Erik Olsson-metod med visningsgaranti, ett stort och uppdaterat spekulantregister, effektiv marknadsföring och en lokalt fokuserad mäklare får vi fler att vilja köpa din bostad.

År 2022 blev skillnaden hela 10,8 procent mer betalt för våra kunder än om de hade sålt med ett genomsnitt av andra mäklare. Var noga med ditt val av mäklare. Vi lovar att göra vad vi kan för att imponera på dig!

Kontakta oss för en trygg bostadsaffär

Har du funderingar på att sälja din bostad och vill boka ett möte? Ange dina uppgifter nedan så återkommer vi till dig.

Tack, vi återkommer inom kort!

✶ Obligatoriska fält

 

*Vad innebär Bäst betalt?

Ända sedan 2008 låter vi på Erik Olsson Fastighetsförmedling ett externt analysföretag mäta hur väl vi lever upp till vår mission att – att ge kunderna Bäst Betalt i en trygg bostadsaffär. Resultatet av undersökningarna visar att vi har lyckats ge våra kunder Bäst Betalt i en trygg bostadsaffär under alla de år som har undersökts. Läs mer och undersökning här!

Tillbaka till toppen