För ett tryggare boende

För oss på Erik Olsson Fastighetsförmedling är det viktigt att du som kund känner dig trygg i ditt hem. Därför har du nu möjlighet att få prova på tjänsten Förebygg Brand kostnadsfritt i upp till 6 månader utan förpliktelser. 

Förebygg brand erbjuder en mobilt uppkopplad optisk rökdetektor med direktkoppling till Lövestad Larmcentral. Rökdetektorn upptäcker rök i ett tidigare skede än en traditionell jonisk brandvarnare gör. Vid rökutveckling larmas kunden via SMS och samtal från larmcentralen. Lösningen är både patenterad och prisbelönt.

Vid behov är larmcentralen behjälplig med att kontakta SOS. Kunden kan också lägga in en kontaktlista som larmcentralen ringer till förutsatt att kunden inte svarar, det kan exempelvis vara en granne eller familjemedlem som befinner sig, eller bor i närheten av bostaden.

 

Villkor: Fyll i anmälan nedan så får du prova tjänsten Förebygg Brand kostnadsfritt i upp till 6 månader utan förpliktelser. Om du inte gör ett återköp vid ingången av månad 7 löper abonnemanget med 3 månaders uppsägningstid. Notera att det inte finns någon bindningstid om ni skulle vilja avsluta tjänsten då det inte ligger i någons intresse att få in kunder mot deras vilja.

Besök gärna Förebyggs hemsida om du vill veta mer. 

Tillbaka till toppen