Få en fri styling när du säljer bostaden med oss

Erik Olsson Fastighetsförmedling på ÖsterlenJust nu bjuder vi alla kunder på en styling när du tecknar ett förmedlingsuppdrag med oss före den 31 augusti 2022. För att du ska få bäst betalt för din bostad är det viktigt att visa upp hemmet från dess bästa sida. 

Vår stylist är expert på att se potentialen i varje enskild bostad och kan enkelt optimera bostaden så att den lockar så många spekulanter som möjligt. Ju fler spekulanter, desto fler budgivare, vilket ofta leder till ett högre slutpris. Stylingen som ingår är att stylisten kommer till din bostad före fotograferingen och stylar dels med befintligt material, men hon kompletterar även med exempelvis färska örter, ljus, filter och kuddar.

Gör därför ett smart val och sälj din bostad med oss på Erik Olsson Fastighetsförmedling och få en proffsig styling på köpet! 

 

Villkor: Erbjudandet gäller i områden där Erik Olsson Fastighetsförmedling Österlen driver sin verksamhet. Det gäller för alla bostäder. Erbjudandet gäller möten som är bokade senast den 31 augusti 2022. Erbjudandet gäller inte för kunder som redan har ett uppdrag igång. Erbjudandet gäller en styling där stylisten kommer till din bostad före fotograferingen och stylar dels med befintligt material, men hon kompletterar även med exempelvis färska örter, ljus, filter och kuddar.

Tillbaka till toppen