Vårt team i Täby

Äntligen har vi etablerat oss i Täby med flera starka mäklare som har lång erfarenhet av att sälja bostäder i kommunen. Täby kommun ligger bara två mil från Stockholm och här bor du med närhet till naturen, skärgården, innerstaden och Arlanda.

Från starten har Erik Olsson Fastighetsförmedling verkat i Stockholms innerstad men har gradvis växt utanför tullarna. Tillväxtchefen på Erik Olsson Fastighetsförmedling, Maths Alvfalk, förklarar varför Täby var intressant att etablera sig i just nu.
– Vi har en metod att sälja bostäder som passar otroligt väl med demografin i Täby, samtidigt ser vi att det idag saknas ett mäkleri som sticker ut och vågar vara annorlunda. Det i kombination med att flera starka mäklare på orten har valt att fortsätta sin resa tillsammans med oss, gjorde det till en självklarhet att också ha en lokal etablering där vi kan möta invånarna i Täby.

Alla mäklare har en stark lokalkännedom och kan områdena de verkar i utan och innan. Flera av dem bor dessutom i Täby själva.  
– Täby får ett mäkleri som fokuserar på detaljerna och håller en hög kvalitet i alla delar av försäljningen. Vi har ända sedan 2008 levererat en tjänst till bostadssäljarna i Stockholms län som gett kunderna bäst betalt, det vill vi nu också kunna erbjuda de boende i Täby.

Målsättningen är att Erik Olsson fastighetsförmedling ska bli en av de tre största aktörerna i Täby inom 3 år. Därefter läggs en ny plan för att bli marknadsledande. Maths förklarar hur teamet kommer att lyckas. 
– Framgångsreceptet är att den som levererar den bästa tjänsten, ständigt imponerar på kunderna och skapar goda resultat kommer att bli anlitade. Vi har allt detta på plats och nu är det bara att dagligen jobba konsekvent med vår metod för framgångsrika bostadsförsäljningar.

Kerstin Fröjdh - Trygg mäklare med lång och gedigen erfarenhet.

Kerstin Fröjdh blev färdig fastighetsmäklare 1992 och har arbetat både som anställd och drivit eget bolag under åren. Hon valde Erik Olsson dels för att få följa kunden, oavsett område, vilket skapar variation i arbetet. Dessutom lockade det med ett starkt varumärke och att bolaget växer mycket. Kerstin säljer bostadsrätter, fritidshus, gårdar och villor. Det kunderna uppskattar mest med henne är att hon har bred erfarenhet och inger trygghet.
– Jag är väldigt lösningsorienterad och brinner för att hjälpa kunderna med deras livs största affär. 

Danis Ayoubi - Professionell, lyhörd och hjälpsam

Danis har erfarenhet från försäljningar av bostadsrätter, villor, radhus, parhus samt takvåningar. Hans fokus är alltid att möta kundens önskemål och jag är gärna bollplank kring allt som rör bostadsaffären. Målet är att kunden ska känna en trygghet i att jag gör allt som krävs för att det ska bli en så lyckad försäljning som möjligt. Kontakta honom om du vill veta mer!

Mäklare i Täby

Vill du komma i kontakt med våra mäklare i Täby? Du hittar kontaktuppgifter till dem här >

 

Tillbaka till toppen