Gabriella Löves

Vasaparken i fokus

Säg hej till Gabriella Löves, mäklare på Erik Olsson och Vasaparkenexpert. Vi träffade henne i hennes fokusområde Vasaparken. Med sig hade hon sin söta hund Melker.

Vilken fin hund, vad är det för ras?
När jag spontanköpte Melker på Blocket så sa de att han var en blandning mellan pudel och chihuahua. Men den där med chihuahua vet jag inte var de fick ifrån. Men han är fantastisk oavsett.

Vi har hört att du i princip föddes till mäklare! Har du alltid vetat att du skulle bli mäklare?
Min pappa var mäklare så jag är definitivt uppvuxen med yrket. Jag var ofta med på visningar så jag har det i generna kan man säga. Jag har alltid vetat att jag skulle bli mäklare och nu har jag jobbat i mäklarbranschen i elva år. Jag började jobba som assistent på Erik Olsson direkt efter studenten och pluggade parallellt till mäklare. När jag blev klar 2010 började jag mäkla i Vasastan, och där är jag kvar.

Vad är det bästa med att vara mäklare?
Jag älskar att jobba med människor och i det här yrket träffar jag ju nya människor varje dag.  Det är så sjukt kul att få vara med när de gör den kanske viktigaste affären i sitt liv, och samtidigt veta att jag kan hjälpa dem att göra den till den allra bästa. Lyckliga kunder är helt magiskt! 

Vi är i ditt fokusområde Vasaparken, har du någon personlig relation till parken?
Ja, jag promenerar här med Melker. Den här parken är toppen för alla. Även för  oss med hund, förutom att det är ett ganska stort grönområde mitt i stan så finns det en rastgård här.
Jag jobbade dessutom extra som barnflicka på Odengatan strax intill parken när jag pluggade. Då var det helt perfekt att komma hit med barnen. Jag tänkte alltid att det var ett perfekt område att bo i med barn om man vill bo i stan. Att kunna åka skridskor och pulka på vintern och på sommaren spela fotboll och leka i lekparken. Det är ju grymt faktiskt. Det är alltid härlig stämning här, även på vintern. Inte öde som i många andra parker.

Ge oss dina bästa Vasaparkenpärlor!
Alltså, sommaren i Vasaparken är såklart något alldeles extra. Här samsas alla typer av människor på en relativt stor yta. Allra bäst är Harrys Konstmuseum och deras restaurang som har öppet året runt. Det är så trevligt och maten är supergod. Dessutom har de en härlig uteservering under sommaren.
Överlag är det ett fantastiskt område både vad gäller små butiker och restauranger. Jag har många favoriter men Tennstopet, Musslan och Wasahof är några restaurangpärlor. Sen ligger ju delikatessbutiken Österkvist, Kajsa Varg och EkoVera också här. För att inte tala om alla fina klädbutiker. Eftersom det är ett så barnvänligt område så är det ju perfekt att bland annat MiniRodini med sina ekokläder ligger runt knuten. Sen har vi ju förstås Konditori Ritorno precis här på vårt kontor på Odengatan 82. Det blir såklart en del fika där.

Din närvaro här känns genuin. Är du en del av området?
Ja, definitivt. Ni kanske ser mig promenera med Melker här framöver.

Du är väldigt omtyckt av dina kunder och har ett NKI på 9,46%, vad menas med det?
Jag är så otroligt stolt över den siffran! NKI står för Nöjd Kund Index och skalan löper upp till 10. Det är köpare och säljare som lämnar omdömen på den ansvariga mäklaren och mitt resultat innebar att jag hamnade på topp tre.

Vad är ditt bästa tips till nya eller blivande mäklare?
Återkommande och nöjda kunder är tricket för att lyckas. Just därför värderar jag mitt NKI högt. Om både köpare och säljare är nöjda med mig och tycker att jag engagerar mig i att båda parterna ska få en bra bostadsaffär så skapar jag förtroende och det är superviktigt. Jag är alltid tillgänglig. Det är A och O - jag vill att kunderna ska känna att jag är där i alla lägen.

Vem är din största förebild?
Min pappa!

Publicerad: 10.01.17Foto:
Erik Olsson Fastighetsförmedling

 TILL MÄKLARPRESENTATIONEN

Tillbaka till toppen