Längtar du efter värmen? I Spanien tar den aldrig slut.

Att köpa en nyproducerad bostad utomlands är en dröm för många. En tillflyktsort att kunna resa till under längre perioder när vädret är som tristast i Sverige. Att välja nyproducerat gör livet väldigt bekvämt, du vet vad du får helt enkelt. Just nu kan vi erbjuda 31 nya projekt på spanska medelhavskusten!

I många år har svenskarna varit flitiga bostadsköpare i Spanien och de senaste åren ser vi ett trendbrott i att allt fler yngre köper. Det som lockar är framförallt det varma klimatet, kulturen och inte minst möjligheten att förlänga golfsäsongen jämfört med här hemma. Ända sedan 2014 har intresset ökat för den spanska bostadsmarknaden och har mer eller mindre ständigt gått upp sedan dess, med undantag för under Corona-krisen.

Priserna har på flera platser gått ner och nu börjar marknaden stiga igen. Många känner ett uppdämt behov av att resa och ser ännu fler fördelar med att äga sitt eget boende i dessa tider. Dessutom har de positiva beskeden kring vaccinationerna runt om i världen gett människorna lite hopp kring framtiden.

Fem tänkbara fördelar med att köpa/äga ett eget semesterboende i Spanien.

1. Du bestämmer själv över bostaden och vem som nyttjar den när du inte är där. 

2. Du kan välja mellan att bo året runt i Spanien eller att åka dit under de tristaste månaderna i Sverige. På så sätt lever du ett bekvämt liv och får det bästa av två världar. Om du kan arbeta på distans öppnar det också upp möjligheter att kunna arbeta från din bostad i Spanien.

3. Du kan tjäna pengar på din bostad genom att hyra ut den under perioder du inte är där. Pengar som du sedan kan använda för att leva gott under tiden du är på plats.

4. Det är fler och fler yngre som väljer att köpa bostad utomlands. För dig som har familj kan det öppna upp möjligheten att hitta andra härliga familjer att umgås med och barnen får nya kompisar, lär sig en ny kultur och ett nytt språk.

5. Du får mycket för pengarna. Att köpa bostad utomlands behöver inte vara dyrare än att köpa ett ”torp” på landet.

TM Real Estate Group

Vi samarbetar med TM Real Estate Group som är ett väletablerat bolag som har funnits sedan 1969. TM utför alla faser av byggprocessen och följer köparen från kontrakt fram till överlämnandet av nycklar, en trygghet för dig som kund. TM har ett stort utbud av bostäder längs den spanska medelhavskusten som Costa Blanca, Costa del Sol, Costa Almeria och Mallorca. Prisspannet är från ca 1 miljoner kronor och du kan välja på att köpa en möblerad eller omöblerad bostad. TM erbjuder också olika servicepaket efter tillträdet som exempelvis nyckelhållning, städservice, underhållsservice, trädgårds- och poolskötsel samt uthyrningshjälp.

Just nu har vi flera attraktiva erbjudanden till dig som vill köpa ett boende längs spanska medelhavskusten. Kontakta vår ansvarige på Nyproduktion Utland Jan Löwes vid frågor och funderingar.

Jan Löwes

Senior Advisor
072-701 06 93
jan.lowes@erikolsson.se

 

Tillbaka till toppen