Mäklare Kramfors

Din mäklare i Kramfors

TIPSA
TIPSA

Våra mäklare i Kramfors hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning. Ända sedan 2008 har vi år efter år lyckats ge våra kunder bäst betalt för sina bostäder, det är vi såklart väldigt stolta över.

Våra mäklare i Kramfors

Våra mäklare i Kramfors har lång erfarenhet av branschen. Vi vet att det lönar sig att välja en lokal expert den dagen du funderar på att sälja. Kunskap om området och det stora nätverket vi har byggt upp är värt mycket för våra kunder.  

Köpa eller sälja bostad

Vi kan stolt säga att våra mäklare är experter på Kramfors. Funderar du på köpa eller sälja en bostad i Kramfors har våra mäklare kunskapen och erfarenheten att kunna hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta våra mäklare om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär.

KONTAKTA OSS

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

 

Bostäder till salu

Letar du efter ett nytt hus, radhus eller lägenhet/bostadsrätt i Kramfors? Sök bland alla bostäder som är till salu just nu samt kommande försäljningar under Bostäder till saluDu kan också anmäla dig till vår bevakningstjänst så får du ett personligt matchningsmail direkt när ett intressant hus eller lägenhet kommer ut på marknaden. Tjänsten är kostnadsfri och kan avslutas när du vill.

Värdera din bostad med oss

Vill du boka en fri värdering av ditt hus, fritidshus eller lägenhet i Kramfors?

 BOKA VÄRDERING

Våra fastighetsmäklare i Kramfors

Matilda Sjölund, mäklare på Erik Olsson. Område Härnösand, Kramfors och Sollefteå.

Matilda Sjölund

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Mattias Johansson, mäklare på Erik Olsson. Område Härnösand, Kramfors & Sollefteå.

Mattias Johansson

Reg. Fastighetsmäklare / Partner

Bostäder till salu i Kramfors

Tillbaka till toppen