Köpa bostad Marbella i Spanien

Köpa bostad i Marbella

TIPSA
TIPSA

Drömmer du om att köpa en bostad i Marbella? Vi vet att det lönar sig att välja en lokal expert den dagen du funderar på att köpa ett hus eller lägenhet i Spanien.

Om Homerun Brokers

Vår samarbetspartner Homerun Brokers är en fastighetsbyrå i Marbella, Spanien. De har ett internationellt team av mäklare med över 65 års samlad erfarenhet. Deras mäklare har en stor kunskap om de lokala marknadstrenderna och har hjälpt många kunder att hitta en ny drömbostad i Marbella.

Köpa hus eller lägenhet i Marbella 

Homerun Brokers förmedlar bostäder i alla bostadsområden i och runt Marbella. Kunskap om Marbella och det stora nätverket de har byggt upp är värt mycket för dig som vill köpa ett nytt hus eller lägenhet.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vår samarbetspartner Homerun Brokers dig och berätta mer om hur de kan hjälpa dig med din bostadsaffär.

 Homerun Brokers villa

Hitta din nästa drömbostad

Nedan hittar du exempel på bostäder som finns till salu just ni i Marbella. Vill du veta mer om bostäderna, tveka inte att kontakta oss!

Villa Casa Therese

Lägenhet Rio La Quinta

Penthouse La Morelia

Townhouse i Ahloa

Kontaktpersoner hos Homerun Brokers

På Homerun Brokers kommer Eric Ebbing, Grundare & VD, och Matias Concha, Fastighetsmäklare, hjälpa dig i jakten på din drömbostad i Marbella. Fyll i formuläret nedan för att bli kontaktad: 

Homerun Brokers team

Homerun Brokers

Tillbaka till toppen