Mäklare Sandviken

Din mäklare i Sandviken

TIPSA
TIPSA

Våra mäklare i Sandviken hjälper dig till en lyckad bostadsaffär! Vår styrka sitter i detaljerna och det är där vi gör skillnad. Nyckeln till vår framgång är vår välbeprövade metodik där alla steg i försäljningsprocessen är viktiga. Genom vårt fokus på kvalitet, kunskap och service lyckas vi ständigt överträffa kundens förväntningar på en lyckad försäljning.

Våra mäklare i Sandviken

Våra mäklare i Sandviken har lång erfarenhet av branschen. Vi vet att det lönar sig att välja en lokal expert den dagen du funderar på att sälja. Kunskap om området och det stora nätverket vi har byggt upp är värt mycket för våra kunder.  

Köpa eller sälja bostad

Vi kan stolt säga att våra mäklare är experter på Sandviken. Funderar du på köpa eller sälja en bostad i Sandviken har våra mäklare kunskapen och erfarenheten att kunna hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta våra mäklare om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär.

KONTAKTA OSS

Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område.

✶ Obligatoriska fält

 

Bostäder till salu

Letar du efter ett nytt hus, radhus eller lägenhet/bostadsrätt i Sandviken? Sök bland alla bostäder som är till salu just nu samt kommande försäljningar under Bostäder till saluDu kan också anmäla dig till vår bevakningstjänst så får du ett personligt matchningsmail direkt när ett intressant hus eller lägenhet kommer ut på marknaden. Tjänsten är kostnadsfri och kan avslutas när du vill.

Värdera din bostad med oss

Vill du boka en fri värdering av ditt hus, fritidshus eller lägenhet i Sandviken?

 Boka värdering

Våra fastighetsmäklare i Sandviken

Emelie Larsson, mäklare på Erik Olsson. Område Sandviken.

Emelie Larsson

Emma Hedin, mäklare på Erik Olsson. Område Sandviken.

Emma Hedin

Reg. Fastighetsmäklare / Partner
Isabell Morin , mäklare på Erik Olsson. Område Sandviken.

Isabell Hedkvist

Koordinator - Föräldraledig
Synnöve Jemt, mäklare på Erik Olsson. Område Sandviken.

Synnöve Jemt

Reg. Fastighetsmäklare / Partner

Bostäder till salu i Sandviken

Tillbaka till toppen