EO-Galan för att fira framgångarna under 2023

Nyligen höll Erik Olsson Fastighetsförmedling sin årliga gala. Den här gången samlades 300 anställda från hela Sverige på Steam Hotell för konferens, spa och galamiddag för att fira framgångarna under 2023. Man njöt av en trerätters middag med musikunderhållning och massor av prisutdelningar. En stor del av firandet handlade, förutom om kvalitet och kundnöjdhet, om olika typer av tillväxt som Sveriges snabbast växande fastighetsmäklare.

Erik Olssons tillväxt beror på en kombination av att Erik Olsson har kombinerat ökade marknadsandelar i områden där man redan finns och framgångsrika etableringar på flera nya platser. Dessutom firades flera individuella prestationer utöver det vanliga. Här kommer ett urval av alla priser som delades ut under kvällen.

Årets EO-mästare

Årets EO-mästare vanns av mäklardrottningen Emilia Rosén i Stockholm med motiveringen: ”Med flest sålda bostäder, högst omsättning och störst i sitt fokusområde samt alltid på topplistorna för kundnöjdhet är denna superkvinna obesegrad även detta år!”
Under 2023 betalade Emilias kunder ungefär 9 Mkr i provision för att få ta del av hennes fantastiska mäklartjänster!

(Årets EO-mästare är ”mästarnas mästare” som väljs baserat marknadsandelar, kundnöjdhet och omsättning.)

"Det är en fantastisk ära att vinna dessa priser ännu en gång. Mina framgångar bygger på hårt arbete, nöjda kunder och en mäklartjänst som är transparent i alla avseenden. Att arbeta strukturerat och att vara påläst är nyckeln till framgång.”, säger årets EO-mästare Emilia Rosén

Årets företagare Tillväxt

Årets företagare Tillväxt vanns av Martin Chruzander, som driver flera företag inom Erik Olsson i Stockholmsområdet, med motiveringen:

”Ett gediget arbete och dedikerat fokus på tillväxt har under året givit utdelning där rekryterade mäklare snabbt har etablerat sig inom Erik Olsson och levererat grymma resultat!”  

(”Årets företagare” väljs baserat på hur nöjda medarbetarna är (NMI), företagets personalomsättning, snittomsättning per mäklare samt genomsnittlig marknadsandel i fokusområdet.)

”Jag är jätteglad för priset och extra sporrad att vinna nästa år igen genom att fortsätta bygga vidare med ännu fler fantastiska mäklare och nya områden där Erik Olsson inte finns idag. Vi har fler entreprenörer som bygger bolag ungefär som jag i andra geografiska områden, så jag måste ligga i för att vinna. Mitt arbete underlättas av att vi har ett starkt och modernt varumärke och en mäklartjänst som attraherar många duktiga mäklare. Dessutom har vi ett riktigt attraktivt erbjudande att erbjuda på Erik Olsson när det kommer till det ekonomiska, oavsett var i karriären en mäklare befinner sig" säger Martin Chruzander. Förra året anställde Martin ca 10 nya mäklare i fyra olika franchisebolag.

Årets stad

Priset ”Årets kontor” bytte tillfälligt namn till ”Årets stad” inom Erik Olsson och tilldelas alla våra kontor i Malmö med motiveringen:

Tuff, tuffare, tuffast - då är ni som bäst. 2023 var ett tufft år för många mäklare, men Erik Olsson har aldrig varit starkare. Våra mäklarföretag i Malmö har en gemensam marknadsandel på över 20%. Tillsammans är våra bolag Mästarnas Mästare i Malmö!!”

(”Årets kontor” väljs baserat på EO-anda, arvodesnivå, försäljning, kundnöjdhet och annat som utmärker kontoret på ett positivt sätt.)

Årets nykomling

Årets nykomling korades Leif Östlund i Stockholm till med motiveringen: ”Du kom till oss i mars 2023 och klättrade direkt upp på topplistorna. Ingen annan har tidigare lyckats med bedriften att nå 50% marknadsandel i sitt fokusområde redan under sitt första år hos oss på Erik Olsson.  

(”Årets nykomling” väljs bland etablerade mäklare som börjar på Erik Olsson baserat på marknadsandelar, kundnöjdhet och omsättning.)

Läget på Erik Olsson Fastighetsförmedling

Under 2023 fortsatte Erik Olsson Fastighetsförmedling att växa mycket tack vare att både medarbetare och kunder är så nöjda. Kundnöjdheten beror på att man kombinerar hög kvalité i mäklartjänsten med arbetsglädje så att medarbetarna trivs riktigt bra. Erik Olsson är certifierade hos Great Place To Work och ligger dessutom på deras lista över Sveriges Bästa Arbetsplatser.

”Medarbetare som trivs utför ett bättre jobb med en arbetsglädje som smittar av sig på kunderna. Det ger oss fler återkommande kunder som dessutom rekommenderar våra mäklare till vänner och bekanta, samtidigt som fler av Sveriges bästa mäklare söker sig till oss. Att vår tillväxt är uthållig genom att både kunder och anställda är så nöjda är avgörande för oss. Vi vill alltid imponera på vår omgivning och kompromissar inte i vårt arbete med att ge kunderna bäst betalt i trygga bostadsaffärer” säger Martin Wickström, som är vd på Erik Olsson Fastighetsförmedling.

Vill du veta vad din bostad är värd?
Kontakta oss för en fri värdering:

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Få koll på bostadsmarknaden!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag:

Tillbaka till toppen