Få koll på juridiken

Om du är insatt i de juridiska följderna av din livssituation när du gör en bostadsaffär minskar risken för missförstånd som kan göra bostadsdrömmen till en mardröm. Tillsammans med vår samarbetspartner Familjens Jurist ger vi dig information om familje- och bostadsjuridik med tips om saker som har med bostäder och bostadsaffärer att göra på olika sätt.

Genom att vara insatt i de juridiska effekterna när du köper, äger och säljer en bostad minskar du risken för missförstånd och besvikelser. Var därför proaktiv och ta reda på de juridiska förutsättningarna innan du agerar. Passa också på att skriva de avtal som behövs när alla parter är överens. Vi på Erik Olsson Fastighetsförmedling tycker att det är viktigt att våra kunder kan göra trygga bostadsaffärer som får den effekt de har tänkt sig. Det här är olika guider och erbjudanden som du kan få hjälp med:

Upprätta avtal

Att upprätta olika typer av avtal du kan behöva när du köper och äger en bostad. Det kan handla om samboavtal, äktenskapsförord, bouppteckningar, testamenten och liknande. 

Juridisk hjälp på annan ort

Juridiska tjänster med en kostnadsfri behovsanalys om du bor i Göteborg respektive om du bor i övriga Sverige.

Köpa boende utomlands

Om du funderar på att köpa ett boende utomlands finns en guide till vilka frågor du bör känna till. 

Vill du veta vad din bostad är värd?
Kontakta oss för en fri värdering:

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Få koll på bostadsmarknaden!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag:

Tillbaka till toppen