Årets 10 mest klickade bostäder

Varje år är det spännande att blicka tillbaka på året och summera godbitarna. För vår del innebär det att summera vilka bostäder som flest människor har visat intresse för. Vi har därför listat de mest populära bostäderna och det är inte svårt att förstå varför just dessa är folkets favoriter.

Årets 10 mest klickade bostäder


1. Skärgårdsvilla i Göteborg

Den här villan syntes i många medier var självklart ett hus utöver det vanliga. Det var nämligen Lasseman i Arvingarna som var säljare och det lockar såklart lite extra. 

2. Pål Ross-villa i Täby

Vår näst mest klickade bostad är en arkitektritad villa signerad Pål Ross som ligger på en av Täbys mest populära adresser. Vi är inte förvånade. Den här bostaden kallas internt på Erik Olsson för ”James Bond-villan” med tanke på den hemliga gången in till villan.

3. Landshövdingsvillan på Lidingö

Den vackra Landshövdingsvillan på Lidingö lockade också många klick. Det är inte svårt att förstå varför med tanke på vackra orginaldetaljer, tornrum, magnifik eldstad, dubbeldörrar, spröjsade fönster samt sällskapsrum i fil. 
4. Skånegård

Den fjärde mest klickade bostaden är en renoverad skånegård med anor från 1700-talet! En fantastisk plats för den stora familjen eller att få utlopp för sin kreativitet med naturen som närmsta granne. 5. Ältavilla i Stockholm

Den femte mest klickade villan ligger i barnvänliga Hedvigslund i Älta. Villan präglas av stora, öppna och sociala ytor med 2,7 meter i takhöjd på entréplanet. De stora vackra fönsterpartierna och flera utgångar till altanen ger ett vackert ljusinsläpp. 6. Herrgård i Hörby

Vår sjätte mest klickade bostad är en imponerande herrgård som varsamt har renoverats genom åren och som samtidigt bevarat den ursprungliga arkitekturen från byggnadsåret. Huset är unikt i sig självt precis som gården, så vi är inte förvånade att så många fastnat för denna fastighet. 7. Townhouse i Göteborg

Den här exklusiva etagelägenheten med huskänsla i hjärtat av Göteborg lockade också väldigt många att klicka. I det slottsliknande gårdshuset, så kallat Järnvägshuset vid Heden, omringat av charmiga fasader finner ni denna unika bostad.

8. Lyxig Lidingö-villa

Den här villan med fantastisk havsutsikt från tre plan om totalt 408 kvm golvyta var många nyfikna på. Slående havsutsikt från hela fastigheten samt en stor terrass och en takterrass på övre plan och balkong/terrass från entréplan och ett stort trädäck på nedre plan är bara några av alla fördelar villan erbjuder. 


9. Ombyggd skola på Österlen

Vilket hus! Den här ombyggda skolan mitt i hjärtat av Österlen fick nog många att börja drömma om ett bed & breakfast i rofylld miljö eller att driva en inredningsbutik. Lyckliga dom som knep denna fantastiska fastighet. 10. Gul villa i Göteborg

Sist men absolut inte minst, är det här ljuvliga nationalromantiska trähuset med tillhörande garage och gårdshus. Platsen är ett av Göteborgs mest välbevarade villaområden. Många föll troligen för de tidstypiska egenskaperna så som takrosetter, spegeldörrar, spröjsade fönster och vackra dörrbeslag som ger en unik inblick i det tidiga 1900-talets charmfulla byggnadsstil. 

Vill du veta vad din bostad är värd?
Kontakta oss för en fri värdering:

JAG VILL BLI KONTAKTAD
Få koll på bostadsmarknaden!
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag:

Tillbaka till toppen