Vårt team på Värmdö

Nu har vi på Erik Olsson Fastighetsförmedling öppnat ett kontor i Gustavsbergs hamn och välkomnar alla kunder som vill pröva en högkvalitativ mäklartjänst som har gett våra kunder bäst betalt för deras bostäder ända sedan 2008. 

Äntligen har vi etablerat oss på Värmdö med flera erfarna mäklare som har god lokalkännedom kring området. Värmdö kommun ligger endast två mil öster om Stockholm med 44 000 invånare och med över 10 000 öar. Här bor du med närhet till både natur och skärgård, samtidigt som du kan känna pulsen på vissa platser tack vare ett stort utbud av restauranger och sportaktiviteter.

– Anledningen till att vi har valt att satsa på Värmdö är för att det är en spännande marknad som vi inte har varit lokala i tidigare. Vi vill öka närvaron och erbjuda Värmdöborna Sveriges bästa mäklartjänst helt enkelt, säger Martin Chruzander, VD och franchisetagare.

Vad har Värmdöborna för behov?
– Efter ett flertal möten med kunder har vi märkt att det finns ett behov av en högkvalitativ mäklartjänst och mäklare som kommer in med ny energi. Idag har vi bara en större konkurrent egentligen, så det finns stora möjligheter för oss att ta oss in på marknaden.

Hur har responsen varit hittills?
– Vi har fått en otrolig respons på väldigt kort tid. Vi har varit på många möten och det har verkligen varit en wow-effekt från kundernas sida. Det har jag inte upplevt på någon tidigare ort. Vi är väldigt glada över det varma mottagandet!

Vilka är fördelarna för alla kunder på Värmdö att Erik Olsson Fastighetsförmedling öppnar?
– Värmdöborna får engagerade mäklare som använder en modern mäklartjänst som ger våra kunder bäst betalt för deras bostäder. Vi har ett unikt koncept där vi bland annat erbjuder fyratimmarsvisning och kraftfull marknadsföring.

Vad har ni för målsättning framöver?
– Målsättningen är att vi ska bli en av de tre största aktörerna på Värmdö inom två år och växa och bli totalt 8 mäklare. Vi kommer från ingenstans och ser redan vilket inflöde vi har av kunder. Vi ska även vara med och sponsra tennishallar och fler lokala idrottsklubbar för ungdomslag.

Vad kommer att vara avgörande för om ni ska lyckas?
– Mäklarna är det viktigaste vi har i bolaget. Därför är det viktigt att vi fortsätter att ha en bra sammanhållning. Viktigt för att lyckas är också att kunna erbjuda kunderna lokala mäklare med flera års erfarenhet av mäkleriet på Värmdö. Nästa grupp vi ska rekrytera ska även de vara lokala experter!

Mäklare på Värmdö

Vill du komma i kontakt med våra mäklare på Värmdö? Du hittar kontaktuppgifter till dem här. 

Tillbaka till toppen