Erik Olsson Franchise

VI SKAPAR SVERIGES STARKASTE FRANCHISESYSTEM

Vi har nu bestämt oss att för att utmana fastighetsbranschen i hela landet med ett erbjudande till landets bästa mäklare att bygga långsiktiga värden i sig själv och i sitt företag. Vår målsättning är att erbjuda ett franchisesystem som är så attraktivt att vi blir ett bolag där våra medarbetare vill pensionera sig.

För dig som vill lite mer och har ambitionen att bygga värde i ett gemensamt bolag har vi tagit fram ett helt marknadsunikt upplägg där du är delägare i ett bolag vars syfte är att bygga värde i bolaget. Här har du större inflytande över alla beslut och får också ta det fulla ansvaret för verksamhetens finansiella framgångar och motgångar. Tillsammans med Erik Olsson bygger du ett företag men också en förmögenhet där du den dagen mäklandet är över har möjlighet att sälja din andel i bolaget. Här har vi som ambition att bygga stora och starka bolag med 10-25 mäklare.

Vår modell är dessutom helt marknadsunik genom att Erik Olsson Fastighetsförmedling erbjuder den delägare som efter några år väljer att lämna systemet en rejäl ersättning om bolaget når sina mål. Vi vill, tillsammans med Sveriges bästa fastighetsmäklare, bygga en verksamhet och dela på framgången.

Välkommen att höra av dig om du är, eller har potential att bli, en av landets bästa fastighetsmäklare med delägande inom Erik Olsson Franchise.

Vill du veta mer?

Maths Alvfalk, Tillväxtchef
070-772 73 74
 

Tillbaka till toppen