Erik Olsson Franchise

VI SKAPAR SVERIGES STARKASTE FRANCHISESYSTEM

Vi utmanar fastighetsbranschen i hela landet med ett franchiseerbjudande till duktiga entreprenörer och landets bästa mäklare där vi bygger stora ekonomiska värden tillsammans.

För dig som är en duktig entreprenör eller mäklare som vill lite mer och har ambitionen att bygga värde i ett gemensamt bolag har vi tagit fram ett helt marknadsunikt franchiseupplägg där du är delägare i ett bolag som vi bygger upp ett stort värde i. Som franchisetagare har du större inflytande över alla beslut och får också ta det fulla ansvaret för verksamhetens finansiella framgångar och motgångar. Tillsammans med Erik Olsson Fastighetsförmedling bygger du ett företag och en förmögenhet där du har möjlighet att sälja din andel i bolaget den dag mäklandet är över. I vår franchisemodell är ambitionen att bygga stora och starka bolag med 10 - 25 mäklare.

En sak som skiljer vårt franchisekoncept från resten av mäklarbranschen är att vi och franchisetagarna har samma målbild. Vi fokuserar inte bara på att våra franchisetagare omsätter mycket, utan vill att de skall gå bra resultatmässigt också. Tack vare det slipper vi den klassiska motsättningen mellan franchisegivare och franchisetagare.

Vi vill bygga lönsamma och värdefulla företag tillsammans där vi delar på framgången. Hör av dig om du är en duktig entreprenör som är intresserad av att driva mäkleri eller om du är, eller har potential att bli, en av landets bästa fastighetsmäklare så berättar vi mer.

Vill du veta mer?

Fredrik Abrahamsson, Tillväxtchef
073-347 63 20
fredrik.abrahamsson@erikolsson.se

 

 

Tillbaka till toppen