Bli partner med Erik Olsson Fastighetsförmedling

Steget till eget kan ibland vara svårt. Vi har utformat ett partnerskap för dig som vill anställa fastighetsmäklare och ges möjligheten att dagligen ansvara även för andras utveckling.

Partner light

Med några år i yrket och med goda resultat är det dags för nästa steg, ett partnerskap med oss på Erik Olsson Fastighetsförmedling. Som partner får du prova hur det är att driva eget företag och dra nytta av alla de fördelar det innebär att ha ett eget bolag. Vi ersätter dig med en stor del av provisionen utan att du tar några finansiella risker eller behöver investera några pengar. Du får ett större inflytande över din vardag och kan planera din ekonomi på ett mer flexibelt sätt än en traditionell anställning. Med Partner light kan du både äta kakan och ha den kvar.

Partner

Vi har ett generöst utformat system där du driver verksamhet själv eller tillsammans med någon/några andra partners och har möjligheten att anställa fastighetsmäklare i ditt bolag. Även här får du prova på företagandets roliga sidor utan att bära den tunga ekonomiska ryggsäcken. Enkelt uttryckt kan man beskriva vårt företag som att Erik Olsson Fastighetsförmedling tar all finansiell risk och att vi delar vinsten av det gemensamma arbetet i slutet av året. 

Tillbaka till toppen